معاون امور تخنیکی از خانواده شهدا و آسیب دیدگان حمله تروریستی بر معاون اول ریاست جمهوری دلجویی نمود

sadiq_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۶/۲۵ - ۱۴:۵۲
ds

معاون امور تخنیکی از خانواده شهدا و آسیب دیدگان حمله تروریستی بر معاون اول ریاست جمهوری دلجویی نمود

جمیله نورستانی معاون امور تخنیکی وزارت دولت در امور شهدا و معلولین با هییت همراه اش با بازماندگان شهدا و آسیب دیدگان اخیر حمله تروریستی که بالای موتر حامل امرالله صالح صورت گرفته بود؛ دیدار نموده و برای شهدا اتحاف دعا و برای زخمیان حادثه صحتمندی آرزو نمودند.

معاون امور تخنیکی ضمن محکوم نمودن و ضد انسانی خواندن این حمله تروریستی، گفت؛ وزارت دولت در امور شهدا و معلولین آماده است که ورثه شهدا و آسیب دیدگان این حادثه را همکاری نمایند. او همچنان بخش های مسوول را هدایت و موظف نمود که در زمینه رسیدگی به خانواده ورثه شهدا و آسیب دیدگان این حمله تروریستی تسهیلات را فراهم نمایند.

 

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

توزیع بسته های مواد خوراکی به (۱۰۲) تن از شاگردان برنامه های فنی و حرفوی در مرکز حمایوی ورثۀ شهدا و معلولین

مرکز حمایوی ورثۀ شهدا و معلولین به همکاری مؤسسه (HHRD) برای (۱۰۲) تن از شاگردان برنامه های فنی و حرفوی بسته های مواد غذایی توزیع نمود، این کمک ‌ها شامل شش (۶) قلم مواد غذایی می شد، که. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۹:۱۶
Background image

توزیع بسته های مواد خوراکی برای (۲۰۰) تن ایتام مستحق در ولایت ننگرهار

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت ننگرهار به همکاری مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۲۰۰) تن ایتام مستحق بسته های مواد خوراکی که شامل آرد، روغن و برخی مواد دیگر می شد، به گونۀ شفاف و عادلانه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۹:۱۲
Background image

به (۴۵۰) تن ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت در وزارت امور شهدا و معلولین بسته های مواد خوراکی توزیع گردید

ریاست تنظیم خدمات اجتماعی وزارت امور شهدا و معلولین در راستای حمایت از ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت به همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۴۵۰) تن ایتام، خانم های بیوه، معلولین و افراد. . .

BACK TO NEWS