محترم الحاج ملا عبدالمجید اخند سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین به ولایت سمنگان سفر نمود

nasrat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۹/۳۰ - ۱۴:۴۸
mmd

محترم الحاج ملا عبدالمجید اخند سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین را که محترم قاری شاه محمد دوست رئیس دفتر وزارت همراهی می نمود طی سفری به ولایت سمنگان کارکردها و فعالیت های ریاست مربوطه این وزارت را بررسی نمودند.

سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین طی صحبت به مسؤلین و کارمندان آن ریاست گفت: "حقوق و مساعدت های  نقدی که از سوی امارت اسلامی برای یتیمان، زنان بیوه و افراد دارای معلولیت تعین شده است بدون هر گونه تخلف و جعل باید به مستحقین آن رسانیده شود."

محترم قاری شاه محمد دوست رئیس دفتر وزارت، هدف اصلی سفر محترم الحاج ملا عبدالمجید اخند سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین را بررسی چگونگی پرداخت مساعدت های نقدی ماهانه به یتیمان، زنان بیوه و افراد دارای معلولیت عنوان نموده گفت: وزارت امور شهدا و معلولین تا اکنون شش صد هزار یتیمان، زنان بیوه و معلولین را ثبت نموده که از آنجمله سه صدو پنجاه هزار (۳۵۰۰۰۰) یتیمان، نود هزار (۹۰۰۰۰) زنان بیوه و یکصدو هشتادو یک هزار (۱۸۱۰۰۰) تن معلولین شامل می باشند.

موصوف همچنان علاوه نمود که این وزارت مطابق طرزالعمل تا اکنون به هشتاد فیصد از یتیمان، زنان بیوه و معلولین ثبت شده مساعدت های ماهانه را تادیه نموده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۱:۱
Background image

ورکشاپ آموزشی بخش های محاسبه و تأدیات برای (۱۳۰) تن از کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین با مؤفقیت به پایان رسید

ریاست دیتابیس و سیستم معلومات وزارت امور شهداء و معلولین ورکشاپ آموزشی ده‌ روزه را در بخش‌های محاسبه و تأدیات در سیستم جدید الکترونیکی برای (۱۳۰) تن از کارمندان مرکزی و ولایتی برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۰:۴۵
Background image

به (۳۷) تن ایتام و معلولین مستحق در وزارت امور شهدا و معلولین وسایط نقلیه زرنج توزیع گردید

وزارت امور شهدا و معلولین با همکاری یک مؤسسه خیریه، در راستای فراهم نمودن زمینه خودکفایی اقتصادی به ورثۀ شهدا و معلولین، برای (۳۷) تن از افراد معلول و یتیم وسایط نقلیه زرنج توزیع نمود،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۸
Background image

به (۷۰۰) تن از افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور رسیدگی بهتر به نیازمندی های روزمرۀ خانواده های ایتام و افراد دارای معلولیت به همکاری یک مؤسسه خیریه به (۷۰۰) تن از ایتام، خانم های بیوه، معلولین و. . .

BACK TO NEWS