محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهدا و معلولین از روند کاری ریاست های مربوطه این وزارت در ولایات بغلان و سمنگان بازدید و بررسی بعمل آورد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهدا و معلولین که به ولایات شمال کشور سفر نموده است، امروز روند کاری و همچنان چگونگی ارایه خدمات به ورثه شهدا و معلولین از سوی ریاست های مربوطه این وزارت در ولایات بغلان و سمنگان را مورد بازدید و بررسی قرار دادند.
محترم وزیر صاحب هدف اصلی سفر خویش را به ولایات متذکره بررسی از اجراآت کاری و فعالیت های ریاست های امور شهدا و معلولین آن ولایات، بررسی وضعیت خانواده های شهدا و افراد دارای معلولیت، استماع خواست ها و مشکلات آنان از نزدیک و انجام مساعدت ها به خانواده های فدایان یاد نمود.
موصوف با شماری خانواده های فدایان در ولایت سمنگان و همچنان خانواده های فدایان ولسوالی های پلخمری، بغلان مرکزی، دهنه غوری، بُرکه، نهرین، تاله و برفک و دوشی ولایت بغلان از نزدیک ملاقات نموده، خواست ها و مشکلات آنان را استماع و با آنها مساعدت های نقدی انجام دادند.
قابل یادآوریست، محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند را در این سفر محترم مولوی محمد امین درویش رئیس امور مالی و حسابی، محترم مولوی محمد، آمر شهدای خاص، محترم مولوی شبیر احمد مسؤل مالی پروژۀ ریاست دیتابیس و معلومات این وزارت همراهی می نمود.