فورمه های تثبیت شده افراد دارای معلولیت مجددآ بررسی می گردد

nasrat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۳ - ۱۶:۱۸
mmd

به تعداد چهار هزار فورمه تثبیت شده افراد دارای معلولیت به منظور ایجاد شفافیت از سوی هیئتی که در ترکیب آن مولوی احسان الله حقانی رئیس تفتیش داخلی وزارت امور شهدا و معلولین، مولوی عبدالکریم سعید آمر تثبیت و بایومتریک معلولین و همچنان مولوی عبیدالله کارشناس ریاست منابع بشری قرار دارد، دو باره بررسی می گردد.

دراین روند چهار هزار فورمه تثبیت شده افراد دارای معلولیت که حقوق شش ماهه شان پرداخت گردیده به گونه همه جانبه مورد بررسی قرار گرفته تا این وزارت از ایجاد شفافیت در روند تثبیت افراد دارای معلولیت به گونه همه جانبه اطمنیان حاصل نمایند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۹:۳۵
Background image

توزیع بسته های مواد غذایی برای (۴۰۰) تن افراد مستحق در ولایت بامیان

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بامیان به همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۴۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین کمک های را که شامل آرد، روغن، برنج و سه قلم مواد غذایی دیگر نیز می شد، به. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۹:۳۲
Background image

معین وزارت امور شهدا و معلولین به مناطق آسیب دیده ناشی از زلزله اخیر، به ولایت کنر سفر نمود

هیئت تحت سرپرستی محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین وزارت امور شهدا و معلولین را که محترم مولوی محمد امین درویش رئیس مالی و حسابی و محترم مولوی ثناء الله فرقانی رئیس تنظیم خدمات. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۹:۲۲
Background image

جلسۀ به منظور تطبیق بهتر قانون امر بالمعروف و نهی عن المنکر در وزارت امور شهدا و معلولین برگزار گردید

جلسۀ به منظور بررسی و چگونگی تطبیق بهتر احکام قانون امر به معروف و نهی از منکر در وزارت امور شهدا و معلولین، تحت ریاست محترم مولوی کلیم ‌الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری برگزار گردید،. . .

BACK TO NEWS