فعالیت ها و کارکردهای یکساله کارمندان ریاست امور کارکنان مورد ارزیابی قرار گرفت

asad_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۸ - ۹:۳۰

کمیتۀ مؤظف ارزیابی وزارت امور شهدا و معلولین قبلاً بر اساس یک برنامۀ منظم، روند ارزیابی فعالیت ها، اجراآت یکسالۀ تمام کارمندان مرکزی این وزارت را آغاز نموده بود، امروز از سوی کمیتۀ مؤظف که متشکل از محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان، محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد، محترم مولوی عبدالصمد حماد آمر استخدام و محترم کریم ‌الله فاروقی آمر سوانح و ارزیابی کارمندان می‌باشد، فعالیت ها و کارکردهای یکساله کارمندان ریاست امور کارکنان را مورد ارزیابی همه جانبه قرار دادند.

هدف اساسی این ارزیابی، شناسایی چالش‌ها و مشکلات موجود در روند کاری، ارتقای کیفیت امور اداری و شناسایی بخش های است که کارمندان آن نیاز به تدویر برنامه های آموزشی دارند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۰:۱۱
Background image

جلسۀ اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پنجشیر برگزار گردید

به منظور بهبود روند کاری و ارایه خدمات بهتر به خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت جلسه تحت ریاست محترم قاری عنایت الله مولوی زاده رئیس امور شهداء و معلولین ولایت پنجشیر تدویر یافت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۹:۵۹
Background image

توزیع کمک ها به (۳۰) تن از افراد دارای معلولیت در ولایت سمنگان

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت سمنگان به هماهنگی ریاست آمادگی مبارزه با حوادث برای (۳۰) تن از افراد معلول مستحق کمک های را که شامل مواد غذایی و لوازم آشپزخانه می شد، به گونۀ شفاف و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۵۱
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین دو تفاهمنامه را با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های شهداء و معلولین، تفاهمنامه های را به ارزش (۷) لک، (۹۵) هزار و (۶۲۱) دالر با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود که بر. . .

BACK TO NEWS