طرح نهایی توزیع سرپناه برای ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت به رییس جمهور ارسال شود

sadiq_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ - ۱۲:۵۲
hj

طرح نهایی توزیع سرپناه برای ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت به رییس جمهور ارسال شود

صبری اندر معاون برنامه ها و هماهنگی وزارت امور شهدا و معلولین با نمایندگان وزارت شهرسازی و اراضی روز پنجشنبه، مورخ 14 حوت دیدن نموده و در مورد نهایی سازی طرح توزیع سرپناه صحبت نموده و اظهار امیدواری نمود که بعد از نهایی سازی این طرح ضمن شریک سازی با رییس جمهور، هرچه زود تر ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت باید صاحب ملکیت شود.

خانم اندرجهت همکاری بیشتر میان وزارت های (امور شهدا و معلولین، شهرسازی و اراضی، معارف، مهاجرین و عودت کنندگان ) امضای یک تفاهمنامه مشترک را مهم خوانده و برای تلاش های بیشتر در زمینه تعهد نمودند.

در پایان فیصله شد، ادارات دولتی ذیربط با هماهنگی وزارت امور شهدا و معلولین پیرامون طرح توزیع سرپناه کار کنند و بعد از تاییدی رییس جمهور برای عملی سازی آن تلاش بیشتر صورت گیرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۹:۱۵
Background image

توزیع کمک های مواد غذایی برای (۴۵۰) تن ایتام مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت از خانواده‌های شهداء، رسیدگی درست به نیازهای روزمره آنان و فراهم‌سازی زمینه زندگی بهتر برای قشرهای آسیب‌پذیر جامعه، با همکاری مؤسسه بین المللی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۲۷
Background image

رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهداء و معلولین با رئیس عواید شاروالی ملاقات کرد

محترم مولوی کلیم‌الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهداء و معلولین، با محترم مفتی شرافت رئیس عواید شاروالی ملاقات نمود که در جریان این دیدار، محترم مولوی محمد امین درویش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۰:۴۶
Background image

امضای تفاهمنامهٔ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه بین‌المللی (HHRD)

وزارت امور شهداء و معلولین، به‌ منظور حمایت و رسیدگی به نیازمندی های خانوادهای شهداء و افراد دارای معلولیت، تفاهمنامهٔ همکاری را با مؤسسه خیریه (HHRD) به ارزش مجموعی بیش از یک میلیون و. . .

BACK TO NEWS