رئیس امور شهدا و معلولین ولایت فاریاب با رئیس عمومی کمیتۀ ناروی برای افغانستان ملاقات نمود

nasrat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۵ - ۱۱:۲۰
 mmd

محترم الحاج داملا محمد نادر خالد رئیس امور شهدا و معلولین ولایت فاریاب، تاریه مگنوسن واتردال رئیس عمومی کمیتۀ ناروی برای افغانستان را در دفتر کاری اش ملاقات نمود.

در این ملاقات محترم الحاج داملا محمد نادر خالد، مشکلات و چالش های فرا راه ایتام، خانم های بیوه و معلولین آن ولایت را با رئیس عمومی کمیته ناروی شریک نموده و از وی خواست تا در راستای فراهم نمودن زمینۀ آموزش، اشتغال زایی به ایتام و همچنان انتقال معلولین به منظور تداوی به خارج از کشور با این ریاست همکاری نمایند.

در عین حال رئیس عمومی کمیتۀ ناروی نیز پيرامون فعالیت ها و کارکردهای خویش در قسمت ارایه خدمات برای متضررین جنگ ها و بیجا شده گان معلومات ارایه نموده و در راستای حل مشکلات ایتام، خانم های بیوه و معلولین وعده همکاری همه جانبه نمودند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۰:۵۰
Background image

به (۸۱) تن ایتام مستحق در ناحیۀ هفدهم شهر کابل کمک های مواد غذایی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت و رسیدگی به نیازمندی های روزمره ایتام در هماهنگی با مؤسسه امداد نور برای (۸۱) تن ایتام بسته های کمک را که شامل آرد، روغن، برنج، سایر مواد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۰:۴۶
Background image

برای ده (۱۰) تن از افراد مستحق در ولایت فاریاب ریکشا توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت فاریاب به همکاری مالی مؤسسه خیریه(ZFA) به منظور خودکفایی اقتصادی خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت، برای ده (۱۰) تن از ایتام و معلولین ریکشاهای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۹:۱۷
Background image

رئیس امور شهداء و معلولین پنجشیر به ولسوالی درۀ آن ولایت سفر نمود

محترم قاری عنایت‌ الله مولوی‌زاده رئیس امور شهداء و معلولین ولایت پنجشیر در جریان سفر خویش به ولسوالی دره، ضمن دیدار با محترم محمدعلی حق‌ شناس ولسوال آن ولسوالی، از شماری خانواده‌های نو. . .

BACK TO NEWS