رئیس امور شهدا و معلولین ولایت تخار با رئیس مستوفیت آن ولایت ملاقات نمود

asad_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۹:۳
mmd

محترم قاری شمس الامین زهیر رئیس امور شهدا و معلولین ولایت تخار به‌ منظور تسریع و تسهیل در روند پرداخت مساعدت‌های نقدی ماهانه به ایتام، خانم های بیوه و معلولین، با محترم مولوی محمد رفیق فاروقی رئیس مستوفیت آن ولایت ملاقات نمود.

در این ملاقات طرفین وضعیت فعلی پرداخت‌ مساعدت های نقدی ماهانه به ایتام، خانم های بیوه و معلولین را بررسی نموده و پیرامون ایجاد سهولت های لازم، رفع مشکلات موجود و تقویت هماهنگی و همکاری میان دو ریاست صحبت نمودند.

محترم قاری شمس الامین زهیر با تأکید بر ضرورت حمایت از اقشار آسیب‌پذیر، خواهان همکاری بیشتر ریاست مستوفیت در راستای پرداخت مساعدت های نقدی ماهانه به ایتام، خانم های بیوه و معلولین گردید.

در عین حال رئیس مستوفیت ولايت تخار نيز در زمینه رسیدگی به مشکلات ورثۀ شهدا و معلولین و تسریع روند پرداخت مساعدت های نقدی ماهانه به آنان اطمینان دادند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۹:۲۹
Background image

توزیع کمک های مواد خوراکی به (۴۰۰) تن افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین

وزارت امور شهداء و معلولین در ماه مبارک رمضان به منظور حمایت از خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت و رسیدگی به نیازمندی های روزمره آنان به همکاری یک تاجر ملی به (۴۰۰) تن از ایتام،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۰:۶
Background image

به (۲۰۰) تن ایتام مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین مساعدت توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین به همکاری مؤسسه خیریه (ZFA) به (۲۰۰) تن ایتام مستحق کمک های را که شامل تحایف عیدی و مقدار پول نقد می شد، به گونۀ شفاف و منظم توزیع نمودند.

در توزیع کمک های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۰:۵
Background image

به منظور خودکفایی اقتصادی به (۱۰۰) تن ایتام و معلولین در ولایت بامیان وسایل و ابزار کاری توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان با همکاری مؤسسه مطالعات ستراتژیک و پالیسی افغانستان برنامه‌ های آموزشی فنی و مسلکی را در بخش‌های خیاطی، زراعت، سیستم‌های سولری و نلدوانی برای (۱۰. . .

BACK TO NEWS