رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بلخ در ولسوالی چمتال با برخی خانواده‌ های شهدا مساعدت های نقدی انجام دادند

asad_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۹ - ۱۱:۴۵
mmd

محترم مولوی جان محمد حکمت رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بلخ را که محترم سیدالرحمن محمدی مدیر شهدای خاص آن ریاست همراهی می نمود، طی سفری به ولسوالی چمتال آن ولایت با سه خانوادۀ شهدا از نزدیک ملاقات نموده، مشکلات و خواست های آنان را استماع و به آنها یک اندازه مساعدت نقدی نیز توزیع نمودند.

محترم مولوی جان محمد حکمت در دیدار با خانواده‌های شهدا گفت: نظام اسلامی در کشور به برکت قربانی‌های شما حاکم گردیده است و امارت اسلامی هرگز فداکاری‌ها و قربانی‌های شما را فراموش نخواهد کرد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۰:۲۷
Background image

بررسی فعالیت‌ ها و کارکردهای ریاست امور شهدا و معلولین ولایت نورستان

هیئت بررسی و تفتیش وزارت امور شهدا و معلولین تحت سرپرستی محترم مولوی امان ‌الله جمالی آمر مفتشین مرکزی این وزارت را که محترم عتیق ‌الله نیازی و محترم صفی‌ الله وصال کارمندان ریاست تفتیش. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۹:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های مواد خوراکی به (۳۹۰) تن از افراد مستحق در ولایت ارزگان

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت ارزگان به هماهنگی یک مؤسسه خیریه برای (۳۹۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین، بسته های مواد خوراکی که شامل آرد، برنج، روغن و مواد غذایی دیگر می شد، به. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۹:۱۸
Background image

جلسۀ شورای رهبری وزارت امور شهدا و معلولین برگزار گردید

جلسۀ شورای رهبری وزارت امور شهدا و معلولین تحت ریاست محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند سرپرست وزیر وزارت امور شهدا و معلولین با اشتراک محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی،. . .

BACK TO NEWS