جلسۀ پیرامون ارزیابی مؤثریت و اثربخشی ورکشاپ های آموزشی راه اندازی شده از سوی انستیتوت اصلاحات اداری و خدمات ملکی برای کارمندان وزارت امور شهدا و معلولین برگزار شد

nasrat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۶/۱۵ - ۱۵:۲۹
mmd

در جلسۀ که به همین منظور در وزارت امور شهدا و معلولین برگزار گردیده بود، در آن محترم مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی  مالی و اداری، محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس منابع بشری وزارت امور شهدا و معلولین و محترم محمد نسیم، محقق انستیتوت ادارۀ اصلاحات اداری و خدامات ملکی شرکت نموده بودند.

در این جلسه پیرامون کارمندان وزارت امور شهدا و معلولین که توسط انستیتوت اصلاحات اداری و خدمات ملکی در بخش های مختلف مدیریتی، حمایوی و ظرفیت سازی در سال (1401) آموزش دیده بودند، در رابطه به تشخیص مؤثریت و ارزیابی آنان در محیط کاری بحث صورت گرفت.

در این جلسه، محترم مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهدا و معلولین، تطبیق برنامه های آموزشی توسط انستیتوت اصلاحات اداری و خدمات ملکی را در ارتقای ظرفیت کاری کارمندان بسیار مهم خواند و در این راستا وعده همکاری همه جانبه نمود.

شایان ذکر است که مؤثریت و اثربخشی ورکشاپ های مذکور در محیط کاری کارمندان که در ورکشاپ های آموزشی ادارۀ مذکور شرکت کرده اند بررسی خواهد شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۹ - ۱۴:۲۰
Background image

توزیع کمک ها به (۱۸۰) تن ایتام مستحق در ولایت لغمان

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت لغمان به همکاری مؤسسه خیریه لایف برای (۱۸۰) تن ایتام مستحق کمک های را که شامل آرد، روغن، برنج، برخی مواد غذایی دیگر و همچنان قرطاسیه باب می شد، به گونۀ. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۹ - ۱۴:۱۶
Background image

امضای تفاهمنامه میان وزارت امور شهدا و معلولین و مؤسسه (HHRD)

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور تأمین آب صحی و آشامیدنی برای خانواده‌های شهدا و معلولین در ولایات کابل، کندهار و ننگرهار، تفاهمنامه را به ارزش مجموعی (۴۲) هزار دالر با مؤسسه (HHRD) ا. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۹ - ۱۴:۱۴
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهدا و معلولین با والیان ولایات لوگر و زابل ملاقات نمود

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهدا و معلولین در دفتر کاری اش به صورت جداگانه با محترم قاری صلاح الدين ايوبی والی ولایت لوگر و محترم مولوی شیر محمد شریف والی ولایت زابل ملاقات. . .

BACK TO NEWS