جلسۀ اداری در ریاست پلان، ارتباط خارجه و امور تقنین وزارت امور شهدا و معلولین برگزار گردید

asad_admin
شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۸:۵۸

جلسۀ اداری که تحت ریاست محترم ملا صدوخان حق شناس رئیس پلان، ارتباط خارجه و امور تقنین این وزارت تدویر یافته بود، در آن آمرین و کارمندان بخش های مربوطه اشتراک نموده بودند.

محترم ملا صدو خان حق‌شناس پیرامون اهمیت کلیدی این ریاست صحبت نموده افزود:  که فعالیت‌ های ریاست پلان، ارتباط خارجه و امور تقنین با ریاست‌های مرکزی و ولایتی وزارت مرتبط بوده و شامل امور تقنینی، پلان و گزارش‌دهی، و جلب مساعدت از مؤسسات برای حمایت از معلولین، یتیمان و خانم های بیوه می‌باشد که تلاش‌ های منسجم و برنامه‌ریزی‌ شده این ریاست، می‌تواند زمینۀ حمایت گسترده‌ تر از قشر آسیب‌ پذیر جامعه را فراهم سازد.

محترم ملا صدو خان حق‌شناس از تمام کارمندان خواست تا وظایف محوله را با اخلاص کامل، با نیت رضایت الله متعال و در پرتو لایحه وظایف و پلان، به صورت منظم انجام دهند.

موصوف همچنان به کارمندان توصیه نمود تا نسبت به حاضری و نظم اداری پابند بوده و همه‌ روزه در جلسات درسی ریاست دعوت و ارشاد این وزارت حضور فعال داشته باشند.

 در اخیر جلسه، مشکلات موجود در ریاست پلان، ارتباط خارجه و امور تقنین نیز مورد بررسی قرار گرفت و در زمینه  تصامیم لازم اتخاذ گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۹:۴۱
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ همکاری را با مؤسسه ترقی و بازسازی افغانستان امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای توانمندسازی اقتصادی و ایجاد زمینه‌های خودکفایی به افراد دارای معلولیت، تفاهمنامۀ همکاری را به ارزش مجموعی (۱۴۵) هزار دالر با مؤسسه ترقی و بازسازی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۸:۵۵
Background image

فعالیت ها و کارکردهای ریاست امور شهداء و معلولین ولایت زابل مورد بررسی همه جانبه قرار گرفت

هیئت ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین تحت سرپرستی محترم مخدوم ویس الدین جلیلی آمر تفتیش ولایات را که محترم محمد یاسین ادیب کارمند آن ریاست همراهی می نمود، به ولایت زابل سفر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۱:۴۲
Background image

ریاست دعوت و ارشاد وزارت امورشهداء و معلولین از کارمندان مربوطۀ این وزارت امتحان اخذ نمود

ریاست دعوت و ارشاد وزارت امور شهداء و معلولین، به‌ منظور ارتقای سطح آگاهی دینی کارمندان و تقویت معلومات آنان در زمینه احکام و ارزش‌های اسلامی برنامۀ منظم آموزشی را آغاز کرده است. بر. . .

BACK TO NEWS