جلسۀ اداری در ریاست امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

asad_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۳ - ۹:۳۴

به منظور تأمین هماهنگی بیشتر و بهبود ارایه خدمات، جلسۀ تحت ریاست محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین تدویر یافت که در آن آمرین و کارمندان بخش های مربوطه اشتراک نموده بودند.

در این جلسه محترم مولوی محمد موسی صدیقی پیرامون اطمینان از اجرای درست برنامۀ ارتقای ظرفیت‌های کاری کارمندان در بخش‌های مدیریت، مراسلات اداری، گزارش‌نویسی، مدیریت مالی، پروپوزل‌نویسی، نظارت و ارزیابی که عملاً برای (۶۴) تن از کارکنان راه‌اندازی گردیده است، همچنان تطبیق سفارشات به‌موقع و منظم ریاست عمومی نظارت از تطبیق احکام و فرامین عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی و اداره عالی تفتیش،

آمادگی برای دفاع عمومی تشکیلات وزارت امور شهداء و معلولین برای سال مالی ۱۴۰۵ و ترتیب تصدیق‌نامه‌ها برای اشتراک‌کنندگان برنامۀ آموزشی متذکره هدایات لازم ارائه گردید.

همچنان اشتراک‌کنندگان نیز به نوبه خود نظریات و پیشنهادات خویش را مطرح کردند و در زمینه از سوی محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان راهنمایی ‌های لازم ارائه گردید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۶ - ۹:۲۸
Background image

تعمیر اداری ریاست امور شهداء و معلولین ولایت سرپل ترمیم و بازسازی شد

کار بازسازی و رنگمالی تعمیر اداری ریاست امور شهداء و معلولین ولایت سرپل که چندی قبل آغاز شده بود، امروز به‌گونهٔ کامل به پایان رسید، این اقدام به هدف بهبود وضعیت تعمیر و فراهم‌سازی محیط. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۶ - ۹:۲۷
Background image

جلسۀ اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت فاریاب برگزار گردید

به‌ منظور بهبود نظم اداری، جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی محمد نادر خالد رئیس امور شهداء و معلولین ولایت فاریاب تدویر یافت، که در آن کارمندان بخش های مربوطه اشتراک ورزیده بودند.

طی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۶ - ۹:۲۵
Background image

فعالیت های و کارکردهای کارمندان ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان مورد ارزیابی قرار گرفت

امریت اصلاحات اداری و خدمات ملکی ولایت بامیان ارزیابی کارکردها و فعالیت های یکساله کارمندان ریاست امور شهداء و معلولین آن ولایت را انجام دادند.

محترم علی‌خان احمدی رئیس امور شهداء و. . .

BACK TO NEWS