توزیع کمک‌های نقدی برای (۴۳۵) تن ایتام مستحق ولایت کابل

asad_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۹:۲۹

وزارت امور شهداء و معلولین به هدف حمایت اقتصادی از خانواده‌های شهداء و رسیدگی به وضعیت ایتام نیازمند، با همکاری مؤسسه خیریه اجتماعی احساس، مساعدت‌ های نقدی را برای (۴۳۵) تن از ایتام مستحق توزیع نمود که هر یتیم مستحق مبلغ (۸۰۰۰) افغانی پول نقد را دریافت کردند.

در جریان توزیع کمک ها، نمایندگان ریاست تنظیم خدمات اجتماعی، ریاست نظارت و ارزیابی، ریاست امور شهداء، ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کابل و همچنان مسئولین مؤسسه خیریه احساس حضور داشتند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۴۷
Background image

به (۲۰۰) تن از ایتام مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین به ‌منظور حمایت اقتصادی از ایتام، با همکاری مالی مؤسسه خیریه (ZFA) برای (۲۰۰) تن از ایتام مستحق ولایت کابل کمک ‌های غذایی و مواد حفظ‌الصحه توزیع نمودند.

این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۴۳
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیش از (۳) میلیون و (۷۰۰) هزار افغانی با مؤسسه (HHRD) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور توانمندسازی اقتصادی خانواده‌های ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت و همچنین فراهم‌سازی دسترسی آنان به آب آشامیدنی صحی، تفاهمنامۀ همکاری را به. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۴۹
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین با برخی از علماء و تاجران آفریقای جنوبی ملاقات کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین امروز در دفتر کاری اش با شماری از علماء و تاجران آفریقای جنوبی ملاقات کرد، در جریان این ملاقات محترم مولوی شاه محمد دوست رئیس. . .

BACK TO NEWS