توزیع مساعدت ها به (۲۰۰) تن ایتام مستحق در ولایت تخار

asad_admin
شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۹:۱۲

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت تخار به منظور حمایت از ایتام به همکاری مؤسسه خیریه (ZFA) برای (۲۰۰) تن ایتام مستحق آن ولایت بسته های مواد خوراکی و غیر خوراکی توزیع نمودند.

حین توزیع مساعدت ها؛ محترم قاری شمس الامین زهیر رئیس امور شهدا و معلولین ولایت تخار ضمن قدردانی از کمک های مؤسسه متذکره، بر فراهم نمودن مساعدت های بیشتر به این قشر نیازمند تأکید ورزید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۹:۴۱
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ همکاری را با مؤسسه ترقی و بازسازی افغانستان امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای توانمندسازی اقتصادی و ایجاد زمینه‌های خودکفایی به افراد دارای معلولیت، تفاهمنامۀ همکاری را به ارزش مجموعی (۱۴۵) هزار دالر با مؤسسه ترقی و بازسازی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۸:۵۵
Background image

فعالیت ها و کارکردهای ریاست امور شهداء و معلولین ولایت زابل مورد بررسی همه جانبه قرار گرفت

هیئت ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین تحت سرپرستی محترم مخدوم ویس الدین جلیلی آمر تفتیش ولایات را که محترم محمد یاسین ادیب کارمند آن ریاست همراهی می نمود، به ولایت زابل سفر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۱:۴۲
Background image

ریاست دعوت و ارشاد وزارت امورشهداء و معلولین از کارمندان مربوطۀ این وزارت امتحان اخذ نمود

ریاست دعوت و ارشاد وزارت امور شهداء و معلولین، به‌ منظور ارتقای سطح آگاهی دینی کارمندان و تقویت معلومات آنان در زمینه احکام و ارزش‌های اسلامی برنامۀ منظم آموزشی را آغاز کرده است. بر. . .

BACK TO NEWS