توزیع بسته های مواد خوراکی به (۲۰۰) تن ایتام مستحق در ولایت پروان

asad_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۳ - ۹:۱۳

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پروان به منظور حمایت از ورثۀ شهداء، به همکاری مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۲۰۰) تن ایتام مستحق کمک های را که شامل آرد، روغن، برنج و سایر مواد خوراکی می شد، به گونۀ شفاف و عادلانه توزیع نمودند.

حین توزیع مساعدت ها، محترم مولوی نیاز محمد هجرت رئیس امور شهداء و معلولین ولایت پروان ضمن قدردانی از کمک های مؤسسه خیریه، از نهاد های خیریه دیگر نیز خواست تا به ایتام، خانم های بیوه و معلولین کمک های بیشتری را فراهم نمایند

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۵ - ۱۰:۳
Background image

در ولایت لوگر به (۱۰۲) تن از افراد مستحق کمک ‌های نقدی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت لوگر به منظور حمایت اقتصادی از یتیمان و کاهش مشکلات آنان، با همکاری مؤسسه خیریه احساس به (۱۰۲) تن از یتیمان مستحق آن ولایت کمک‌های نقدی توزیع نمودند، که. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۵ - ۹:۵۷
Background image

به تعداد (۵۰۰) تن افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین مساعدت دریافت نمود

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت و رسیدگی به نیازمندی های روزمره ایتام، خانم های بیوه ومعلولین در هماهنگی با مؤسسه نداء الخیر، برای (۵۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۲:۵۶
Background image

برای (۹۷) تن افراد مستحق در ولایت پکتیا مساعدت های نقدی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پکتیا در راستای حمایت اقتصادی خانواده‌های شهداء  با هماهنگی مؤسسه خیریه احساس مبلغ (۷) صد و (۷۶) هزار افغانی را برای (۹۷) تن ایتام مستحق به عنوان مساعدت. . .

BACK TO NEWS