تدویر جلسه جهت ایجاد سیستم واحد ثبت معلومات ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت

mmd_admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۸/۲ - ۱۱:۱۸
n

تدویر جلسه جهت ایجاد سیستم واحد ثبت معلومات ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت.

نمایندگان چندین اداره کلیدی حکومت امروز طی نشستی روی چگونگی پیگری از هدایات رییس جمهور افغانستان و تطبیق آن تدویر، جلسه نمودند.

این جلسه با اشتراک نمایندگان وزارت‌های داخله، دفاع، وزارت دولت در امور شهدا و معلولین و احصاییه مرکزی در تالار جلسات غازی امان الله خان تحت رهبری محترم لعل الدین آریوبی وزیر دولت در امور شهدا و معلولین برگزار گردید.

در نخست محترم لعل الدین اریوبي وزیر دولت در امور شهدأ و معلولین در مورد سیستم واحد ثبت معلومات ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت، پروسه کاری ثبت و راجستر و زمینه توزیع شفاف و سریع امتیازات حقوق فامیل های شهدا و افراد دارای معلولیت راتشریح نمودند.

متعاقباً پروسه کاري و اتصال وزارت دفاع و امور داخله به این سیستم، که جهت سهولت، شفافیت و ساده سازی حقوق و امتیازات و هم‌چنان ثبت معلومات ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت میباشد، از سوی نماینده گان وزارت دفاع و داخله به اشتراک کنندگان ارایه گردید.

در اخیر نظریات نماینده گان احصاییه مرکزی گرفته شد که برای بهبود و همآهنگی این کار و تطبیق آن چگونه می‌توان همآهنگی هرچه بیشتر و بهتر داشت.

 

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۹:۳۲
Background image

سفر رئیس امور شهداء و معلولین ولایت پنجشیر به ولسوالی پریان

محترم قاری عنایت الله مولوی زاده رئیس امور شهداء ومعلولین پنجشیر به ولسوالی پریان آن ولایت سفر نموده و از کارکردها و اجراآت مدیریت امور شهداء و معلولین بررسی همه جانبه بعمل آوردند.

رئی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۰:۵۰
Background image

به (۸۱) تن ایتام مستحق در ناحیۀ هفدهم شهر کابل کمک های مواد غذایی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت و رسیدگی به نیازمندی های روزمره ایتام در هماهنگی با مؤسسه امداد نور برای (۸۱) تن ایتام بسته های کمک را که شامل آرد، روغن، برنج، سایر مواد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۰:۴۶
Background image

برای ده (۱۰) تن از افراد مستحق در ولایت فاریاب ریکشا توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت فاریاب به همکاری مالی مؤسسه خیریه(ZFA) به منظور خودکفایی اقتصادی خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت، برای ده (۱۰) تن از ایتام و معلولین ریکشاهای. . .

BACK TO NEWS