به یکصدو بیست و دو (۱۲۲) تن معلول در ولایت بادغیس ویلچر توزیع گردید

asad_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۹ - ۲۳:۳۱

به اساس سعی و تلاش ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بادغیس و هماهنگی یک مؤسسه خیریه به (۱۲۲) تن معلول مستحق در آن ولایت ویلچر توزیع گردید و برای هر معلول مساعدت های نقدی نیز داده شد.

حین توزیع ویلچرهای متذکره محترم مولوی محمد اسماعیل رحمانی رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بادغیس از توجۀ خاص مقام وزارت، ابراز قدردانی نموده، موصوف به معلولین تأکید کرد که مایوس نباشید؛ امارت اسلامی، بخصوص وزارت امور شهدا و معلولین همواره برای حل مشکلات شما تلاش کرده و همچنان به این مسیر ادامه خواهند داد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۵۱
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین دو تفاهمنامه را با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های شهداء و معلولین، تفاهمنامه های را به ارزش (۷) لک، (۹۵) هزار و (۶۲۱) دالر با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود که بر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۸
Background image

رئيس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به ولسوالی های یکاولنگ سفر نمود

محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان، به منظور بررسی خدمات به ورثۀ شهداء و معلولین و رسیدگی به مشکلات آنان، به ولسوالی‌های یکاولنگ یک و یکاولنگ دو سفر نمود.

وی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۳
Background image

به (۶۲) تن از ایتام مستحق در ولایت بغلان کمک های نقدی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بغلان به همکاری یک تاجر ملی به منظور تأمین نیازهای اولیه ایتام، کمک های نقدی را به (۶۲) تن از ایتام مستحق توزیع نمود، که هر مستحق مبلغ (۴۰۰۰) افغانی. . .

BACK TO NEWS