به چهار صد (۴۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین در ولایت کابل بسته های کمکی زمستانی توزیع گردید

asad_admin
شنبه ۱۴۰۳/۸/۵ - ۹:۵۲
mmd

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کابل در هماهنگی با بنیاد خیریه قمر در ناحیۀ دوازدهم شهر کابل به (۴۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین بسته های کمکی زمستانی توزیع نمود، که به هر خانواده به ارزش (۵۰۰۰) افغانی مساعدت گردید.

حین توزیع مساعدت ها، محترم رحمت الله نوروز رئیس بنیاد خیریه قمر، محترم احمدیار مدیر عمومی خدمات اجتماعی ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کابل و محترم محمد فاروق ځلاند مدیر عمومی نظارت از تطبیق پروژه های انکشافی ریاست نظارت و ارزیابی حضور داشتند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۱:۱
Background image

ورکشاپ آموزشی بخش های محاسبه و تأدیات برای (۱۳۰) تن از کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین با مؤفقیت به پایان رسید

ریاست دیتابیس و سیستم معلومات وزارت امور شهداء و معلولین ورکشاپ آموزشی ده‌ روزه را در بخش‌های محاسبه و تأدیات در سیستم جدید الکترونیکی برای (۱۳۰) تن از کارمندان مرکزی و ولایتی برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۰:۴۵
Background image

به (۳۷) تن ایتام و معلولین مستحق در وزارت امور شهدا و معلولین وسایط نقلیه زرنج توزیع گردید

وزارت امور شهدا و معلولین با همکاری یک مؤسسه خیریه، در راستای فراهم نمودن زمینه خودکفایی اقتصادی به ورثۀ شهدا و معلولین، برای (۳۷) تن از افراد معلول و یتیم وسایط نقلیه زرنج توزیع نمود،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۸
Background image

به (۷۰۰) تن از افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور رسیدگی بهتر به نیازمندی های روزمرۀ خانواده های ایتام و افراد دارای معلولیت به همکاری یک مؤسسه خیریه به (۷۰۰) تن از ایتام، خانم های بیوه، معلولین و. . .

BACK TO NEWS