به پنجصد خانواده نیازمند در ولایت میدان وردک گوشت قربانی توزیع گردید

asad_admin
شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۰:۷

به منظور حمایت از خانواده های ایتام، زنان بیوه و اشخاص دارای معلولیت ریاست امور شهدا و معلولین ولایت میدان وردک در هماهنگی با یک موسسه خیریه برای پنجصد (۵۰۰) خانواده ایتام، زنان بیوه، معلولین و افراد نیازمند گوشت قربانی توزیع نمود.

مساعدت های متذکره که برای هر خانواده مقدار پنج کیلو گرام گوشت قربانی بود در حضور داشت محترم مولوی محمد نذیر ابو محمد رئیس امور شهدا و معلولین و مسؤلین مؤسسه خیریه به گونه شفاف و منظم توزیع گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۹:۲۲
Background image

آمر جدید در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان معرفی گردید

به اساس حکم و لزوم دید مقام وزارت امور شهداء و معلولین محترم مولوی عبدالاحد مسرور به‌ عنوان آمر جدید امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به کارمندان معرفی و به کار آغاز نمود.

در این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۹:۱۵
Background image

به شماری از افراد مستحق در ولایت بغلان مساعدت های نقدی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بغلان در راستای حمایت از خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت، مساعدت های نقدی را به شماری از ایتام، خانم های بیوه و معلولین توزیع نمودند.

حین توزیع. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱ - ۱۰:۶
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین به ولایت کنر سفر نمود

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین در جریان سفر خویش به ولایت کنر از تعمیر جدید اداری که برای ریاست امور شهداء و معلولین آن ولایت اختصاص یافته است، بازدید کرد.

در. . .

BACK TO NEWS