به هشتاد (۸۰) تن افراد معلول مستحق در ولایت تخار ویلچر توزیع گردید

asad_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۹:۱۸
mmd

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت تخار به منظور حمایت از افراد دارای معلولیت و رسیدگی به مشکلات روزمره آنان، به همکاری یک مؤسسې خیریه به (۸۰) تن افراد معلول مستحق ویلچر توزیع نمود، علاوه بر آن به هر مستحق یک اندازه مساعدت نقدی نیز داده شد.

محترم قاری شمس‌ الأمین زهیر رئیس محترم امور شهدا و معلولین ولایت تخار، در جریان توزیع کمک‌ ها از مسؤلین مؤسسه ابراز قدردانی نموده و از سایر نهادهای خیریه خواست تا در هماهنگی با این ریاست، کمک‌ های بیشتری را برای خانواده‌ های شهدا و معلولین فراهم نمایند، تا حمایت و پشتیبانی از این قشر جامعه به بهترین شکل ممکن انجام شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۸:۵۲
Background image

توزیع کمک های نقدی برای (۷۵) تن از افراد مستحق در ولایت پکتیا

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پکتیا با هماهنگی بنیاد خیریه نصیر کمک های نقدی را برای (۷۵) تن از ایتام و خانم های بیوه مستحق توزیع نمودند، این کمک ها که هر ماه انجام می شود، برای هر. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۱۱:۹
Background image

توزیع کمک های زمستانی برای (۱۳۰) تن افراد مستحق در ولایت پروان

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پروان به منظور حمایت از ایتام و معلولین در فصل سرمای زمستان به همکاری مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۱۳۰) تن ایتام و معلولین مستحق کمک های زمستانی را که شامل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۱۱:۷
Background image

به صد (۱۰۰) تن افراد مستحق در ولایت پروان کمک های زمستانی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پروان با همکاری مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۱۰۰) تن از ایتام و معلول مستحق در ولسوالی سالنگ آن ولایت کمک های را که شامل بالون گاز، کمپل و البسه ضروری می شد. . .

BACK TO NEWS