به دو صدو پنجاه (۲۵۰) تن ایتام در ولایت کنر مواد غذایی و البسه توزیع گردید

nasrat_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱/۱۱ - ۱۳:۳۱
mmd

مؤسسه خیریه (HHRD) در هماهنگی با ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کنر کمک های مواد غذایی که شامل آرد، برنج، روغن، بوره، لوبیا، نمک و همچنان البسه می شد، برای دوصد و پنجاه (۲۵۰) تن یتیم در ولسوالی شیگل آن ولایت توزیع نمودند.

در عین حال به هر مستحق به منظور کرایه موتر مبلغ ۳۰۰ افغانی پول نقد نیز پرداخت گردید.

محترم مفتي عبيدالله حقاني رئیس امور شهدا و معلولین ولایت کنر از توجه رهبری وزارت امور شهدا و معلولین و از کمک های مؤسسهٔ متذکره ابراز امتنان نمود.

قابل ذکر است که حین توزیع مساعدت های فوق الذکر آمر شهدا و معلولین، مدیر خدمات اجتماعی و مدیر شهدا و معلولین ولسوالی شیگل آن ولایت نیز حضور داشتند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۱ - ۸:۵۳
Background image

به (۱۵۰) تن افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت از خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت و رسیدگی به نیازهای اولیه آنان، به همکاری شماری از گردشگران خارجی برای (۱۵۰) تن ایتام، خانم های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۴:۰
Background image

به (۵۰۰) تن از افراد مستحق در ولایت کاپیسا کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کاپیسا به همکاری یک موسسه خیریه، به (۵۰۰) تن از ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت کمک های را که شامل شش قلم مواد خوراکی می شد، په گونۀ شفاف و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۳:۵۷
Background image

به منظور حمایت اقتصادی به صدها خانوادۀ مستحق در ولایت سرپل مساعدت توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت سرپل با همکاری مؤسسه حمایت اطفال، برای صدها خانواده شهداء و افراد دارای معلولیت، در راستای تقویت خودکفایی اقتصادی مبلغ بیشتر از (۴) میلیون و (۶) هزار. . .

BACK TO NEWS