به تعداد (۴۲۵) تن ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت در وزارت امور شهدا و معلولین بسته های مواد خوراکی دریافت نمود

asad_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۱۴:۴۸
mmd

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور حمایت از ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت به همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۴۲۵) تن ایتام، خانم های بیوه، معلولین و افراد نیازمند کمک های را که شامل شش (۶) قلم مواد غذایی از جمله آرد، روغن، برنج و مواد دیگر می شد، به گونۀ عادلانه و منظم توزیع نمودند.

مساعدت های متذکره در حضور محترم مولوی ثناء الله فرقانی رئیس تنظیم خدمات اجتماعی، محترم ملا مطیع الله ابوالمختار آمر نظارت از تطبیق پروژه های وزارت، محترم صفی الله سدید آمر تنظیم خدمات اجتماعی و مسؤلین مؤسسه به مستحقین توزیع گردید.

قابل یادآوریست که این مؤسسه چند روز قبل نیز با هماهنگی وزارت امور شهدا و معلولین برای (۴۲۵) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین مساعدت های مشابهی انجام داده بود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۹:۴۱
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ همکاری را با مؤسسه ترقی و بازسازی افغانستان امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای توانمندسازی اقتصادی و ایجاد زمینه‌های خودکفایی به افراد دارای معلولیت، تفاهمنامۀ همکاری را به ارزش مجموعی (۱۴۵) هزار دالر با مؤسسه ترقی و بازسازی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۸:۵۵
Background image

فعالیت ها و کارکردهای ریاست امور شهداء و معلولین ولایت زابل مورد بررسی همه جانبه قرار گرفت

هیئت ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین تحت سرپرستی محترم مخدوم ویس الدین جلیلی آمر تفتیش ولایات را که محترم محمد یاسین ادیب کارمند آن ریاست همراهی می نمود، به ولایت زابل سفر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۱:۴۲
Background image

ریاست دعوت و ارشاد وزارت امورشهداء و معلولین از کارمندان مربوطۀ این وزارت امتحان اخذ نمود

ریاست دعوت و ارشاد وزارت امور شهداء و معلولین، به‌ منظور ارتقای سطح آگاهی دینی کارمندان و تقویت معلومات آنان در زمینه احکام و ارزش‌های اسلامی برنامۀ منظم آموزشی را آغاز کرده است. بر. . .

BACK TO NEWS