برگزاری برنامۀ قرعه‌کشی سهمیه‌بندی حجاج از سوی ریاست امور شهدا و معلولین ولایت هلمند

asad_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ - ۹:۲۹
mmd

برنامۀ قرعه‌کشی سهمیه‌بندی حجاج برای سال جاری، از سوی ریاست امور شهدا و معلولین ولایت هلمند، با حضور ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت در مرکز و ولسوالی های آن ولایت راه اندازی گردید.

هدف اساسی این برنامه، تعیین افراد مستحق به‌صورت شفاف و عادلانه از میان خانواده‌های شهدا و معلولین، برای ادای فریضۀ حج بیت الله شریف عنوان شده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۰:۲۴
Background image

به منظور خودکفایی اقتصادی افراد دارای معلولیت در ولایت سرپل کمک ها توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت سرپل به منظور خودکفایی اقتصادی افراد دارای معلولیت با همکاری مؤسسه حمایت از اطفال برای (۴۳) خانوادۀ مستحق در ولسوالی های گوسفندی و سانچارک وسایل و مواد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۰:۱۹
Background image

جلسۀ آفرگشایی به منظور تهیه اجناس مورد نیاز وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

جلسۀ به منظور تهیه و تدارک (۴۵) قلم فلتر باب و روغنیات مورد نیاز وسایط نقلیه وزارت امور شهداء و معلولین تحت سرپرستی محترم مولوی محمد امین درویش رئیس امور مالی و حسابی، اعضای هئیت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۰:۱۸
Background image

جلسۀ آفرگشایی در وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

جلسۀ آفرگشایی پروژه خریداری و تدارک (۴۶) قلم مواد تنظیفاتی و ابزار و لوازم کار آشپزخانه مورد نیاز وزارت امور شهداء و معلولین که در  آمریت تدارکات این وزارت تدویر یافته بود، در آن اعضای. . .

BACK TO NEWS