از کارکردها و اجراآت ریاست امور شهداء و معلولین ولایت ارزگان ارزیابی همه جانبه بعمل آمد

asad_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۹:۳۱

هیئت ریاست نظارت و ارزیابی وزارت امور شهداء و معلولین تحت سرپرستی محترم ملا اهل الله حنفی آمر نظارت از پلان های تطبیقی را که محترم مولانا نورالدین صاحبزاده آمر تحلیل و توحید گزارشات مرکز و‌ ولایات، محترم سلیم گل شمشاد مدیر عمومی نظارت از تطبیق پلان های ولایتی و محترم محمد خلیل کریمی عضو مسلکی تحلیل و توحید گزارشات همراهی می نمود، طی سفری به ولایت ارزگان از اجراآت و فعالیت های ریاست امور شهداء و معلولین در آن ولایت ارزیابی همه جانبه بعمل آوردند.

طی این ارزیابی، نحوه ارائه خدمات به ایتام، خانم های بیوه و معلولین، روند تثبیت و ثبت آنان، توزیع مساعدت‌های نقدی ماهانه و سایر امور اداری به طور دقیق و همه‌جانبه مورد بررسی قرار گرفت، مشکلات و کاستی‌های موجود شناسایی شده و راهنمایی‌های لازم برای رسیدگی به آن ارائه گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۹:۳۱
Background image

از کارکردها و اجراآت ریاست امور شهداء و معلولین ولایت ارزگان ارزیابی همه جانبه بعمل آمد

هیئت ریاست نظارت و ارزیابی وزارت امور شهداء و معلولین تحت سرپرستی محترم ملا اهل الله حنفی آمر نظارت از پلان های تطبیقی را که محترم مولانا نورالدین صاحبزاده آمر تحلیل و توحید گزارشات. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۹:۲۸
Background image

توزیع مساعدت ‌های نقدی برای (۲۰۵) تن افراد مستحق در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کابل

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کابل، با هدف حمایت اقتصادی خانواده‌های شهداء  با هماهنگی مؤسسه خیریه احساس مساعدت‌های نقدی را برای (۲۰۵) تن ایتام مستحق توزیع نمود، هر فرد مستحق مبلغ (۸. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۹:۲۶
Background image

به (۲۰) خانواده شهداء و معلولین در ولسوالی بگرامی ولایت کابل مساعدت های نقدی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کابل با همکاری مؤسسه خیریه رفاه اسلامی در ولسوالی بگرامی ولایت کابل برای (۲۰) خانوادۀ شهداء و معلولین مساعدت های نقدی توزیع نمودند، که هر خانواده مبلغ (. . .

BACK TO NEWS