آمریت امور شهدا و معلولین ولایت دایکندی از روز جهانی افراد دارای معلولیت تجلیل نمود

sadiq_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۵ - ۱۵:۴
cs

آمریت امور شهدا و معلولین ولایت دایکندی از روز جهانی افراد دارای معلولیت تجلیل نمود

آمریت امور شهدا و معلولین ولایت دایکندی با حضور معاون ولایت، مسوولین ادارات دولتی و غیر دولتی، نمایندگان شورای ولایتی، علما، جوانان و نمایندگان معلولین روز جمعه، ۱۴ قوس سال جاری از روز جهانی افراد دارای معلولیت تجلیل نموده و پیرامون جانبازی ها و قهرمانی های معلولین صحبت نمود.

در آغاز پیام لعل الدین آریوبی وزیر دولت در امور شهدا و معلولین به خوانش گرفته شده و در آن آمده بود؛ افراد دارای معلولیت قشر توانا و با درایت جامعه افغانستان‌ می‌‌باشند، باید از ظرفیت ها و توانای شایسته این قشر در همه عرصه ها استفاده درست صورت گیرد؛ تا باشد حق مشارکت اجتماعی و زمینه سازی تحصیل به آنان داده شود که در این راستا مکلفیت همه ادارات و نهادها است تا این مسوولیت را بردوش گرفته و خدمتگزار قشر توانای معلول در جامعه گردند.

در این پیام تاکید شده بود؛ از روز جهانی افراد دارای معلولیت جهت مشارکت اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و ورزشی در سراسر جهان تجلیل بعمل می‌آید.وزارت دولت در امور شهدا و معلولین متعهد بر آن است تا برای رسیدن به این اهداف این روز را تجلیل نماید.

فاطمه اکبری معاون امور اجتماعی ولایت دایکندی نیز ضمن تبریکی روز جهانی افراد دارای معلولیت، بر همکاری های مشترک تاکید نموده و تعهد سپرد که افراد دارای معلولیت را در زمینه های مختلف همکاری خواهد کرد.

سایر سخنرانان نیز پیرامون وضعیت زندگی ، قهرمانی ها و چگونگی فراهم سازی فرصت های افراد دارای معلولیت صحبت همه جانبه نمودند.

 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۵۱
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین دو تفاهمنامه را با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های شهداء و معلولین، تفاهمنامه های را به ارزش (۷) لک، (۹۵) هزار و (۶۲۱) دالر با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود که بر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۸
Background image

رئيس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به ولسوالی های یکاولنگ سفر نمود

محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان، به منظور بررسی خدمات به ورثۀ شهداء و معلولین و رسیدگی به مشکلات آنان، به ولسوالی‌های یکاولنگ یک و یکاولنگ دو سفر نمود.

وی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۳
Background image

به (۶۲) تن از ایتام مستحق در ولایت بغلان کمک های نقدی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بغلان به همکاری یک تاجر ملی به منظور تأمین نیازهای اولیه ایتام، کمک های نقدی را به (۶۲) تن از ایتام مستحق توزیع نمود، که هر مستحق مبلغ (۴۰۰۰) افغانی. . .

BACK TO NEWS