نشست شورای رهبری وزارت امور شهدا و معلولین برگزار شد

nasrat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۲/۹ - ۸:۳۹
mmd

نشست شورای رهبری وزارت امور شهدا و معلولین به ریاست محترم ملا عبدالمجید آخند سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین با اشتراک مولوی عبدالرزاق آخند معین تخنیکی و مسلکی، شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین امور شهدا و معلولین، مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری و رؤسای بخش های مربوطه دایر گردید.

در این نشست پیرامون موضوعاتی که از سوی قاری شاه محمد دوست رئیس دفتر وزارت امور شهدا و معلولین ارایه گردید، پیرامون آنعده افراد دارای معلولیت که در پروسه ثبت و راجستر خود را به نام مجاهد ثبت می نمایند که برخی آنها از جمله مجاهدین نمی باشند بحث همه جانبه صورت گرفته فیصله بعمل آمد که به منظور رسیده گی به مشکل فوق باید به آنان استعلام داده شود که ریاست استخبارات آنرا تصدیق نموده و تأیید کارمند رسمی وزارت امور شهدا و معلولین نیز الزامی بوده و بدون موارد فوق تأییدی و تصدیق هیچ شخصی قابل اعتبار نمی باشد.

همچنان در این نشست در رابطه به تعدیل ماده های طرح پرداخت مساعدت های نقدی ماهانه به یتیمان، زنان بیوه و معلولین  نیز بحث شده و فیصله بعمل آمد ماده های که قابل تعدیل باشند در آن تغییراتی بوجود آورند.

دراین نشست همچنان تصمیم گرفته شد تا پروسه تثبیت یتیمان و افراد دارای معلولیت به شمول مرکز در تمامی ولایات تا امر ثانی متوقف گردیده که هدف اساسی آن  ایجاد شفافیت و جلوگیری از جعل و تذویر در پروسه متذکره عنوان شده و به رؤسای ولایتی هدایت داده شد که به منظور دقت و شفافیت بیشتر در پروسه تثبیت یتیمان و معلولین کمیته های بررسی را تشکیل داده تا به محلات سفر نموده و افرادی را که تا اکنون ثبت و راجستر نموده اند فورمه های تثبیت آنان را دوباره مورد بررسی قرار داده  تا مشکلات موجوده به گونه اساسی مرفوع گردد.

و همچنان فیصله شد تا در روزهای نزدیک هیئت باصلاحیتی از سوی رهبری وزارت امور شهدا و معلولین به برخی ولایات فرستاده شود تا فورمه های تثبیت شده معلولین و یتیمان مورد بررسی همه جانبه قرار داده و گزارش اجراات کاری خویش را با رهبری وزارت امور شهدا ومعلولین شریک نمایند.

تازه خبرونه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۰:۵۸
Background image

د پکتيکا ولايت د شهيدانو او معلولينو چارو رياست د کارکوونکو لپاره جوړ شوی روزنيز ورکشاپ پای ته ورسيد

د پکتيکا ولايت د شهيدانو او معلولينو چارو رياست له لوري د کارکوونکو لپاره د کاري ظرفيت لوړولو په موخه چې درې ورځنی روزنيز ورکشاپ پيل شوی وو، په برياليتوب سره پای ته ورسید.

په دې روزنيز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۰:۵۴
Background image

د‌ کابل ولايت اړوند پر (۸۱) تنو مستحقو یتیمانو باندې مرستې ووېشل شوې

د شهیدانو او معلولینو چارو وزارت د یتیمانو د ملاتړ او د هغوی د ورځنیو اړتیاوو د پوره کولو په موخه د امداد نور مؤسسې سره په همغږۍ د کابل ښار په اوولسمه ناحیه کې پر (۸۱) تنو مستحقو. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۸:۵۱
Background image

په پکتیا ولایت کې (۷۵) مستحقو کسانو سره نغدي مرسته ترسره شوه

د پکتیا ولایت د شهیدانو او معلولینو چارو ریاست د نصیر خیریه بنسټ سره په همغږۍ د ځدراڼ ولسوالۍ اړوند پر (۷۵) تنو مستحقو یتیمانو او کونډو باندې نغدي مرستې ووېشلې، یادې نغدي مرستې چې هره. . .

BACK TO NEWS