ارزیابی امور دعوت و ارشاد در ریاست های امور شهدا و معلولین ولایات کندهار و زابل

asad_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۹:۳۱

هیئت وزارت امور شهدا و معلولین تحت سرپرستی محترم حافظ محمد اقبال آمر دعوت و ارشاد این وزارت را که محترم مولوی علی احمد مدرس و محترم مولوی نورمحمد کارمند ریاست مربوطه همراهی می نمود، طی سفر رسمی به ولایات کندهار و زابل، فعالیت‌ها و امور دعوت و ارشاد را در ریاست‌های امور شهدا و معلولین، به‌گونه‌ همه ‌جانبه مورد  ارزیابی قرار دادند.

طی این ارزیابی، به کارمندان ریاست‌های مربوطه در زمینۀ امور دعوت و ارشاد راهنمایی‌های لازم ارائه شد و همچنان یک اندازه  مساعدت نقدی نیز به مسئولین دعوت و ارشاد صورت گرفت.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۱۵:۴۹
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین به ولایت فراه سفر کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین که در حال حاضر در سفر به ولایات غربی کشور به سر می‌برد، پس از دیدار با خانواده های شهدای مجرد و افراد دارای معلولیت در ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۹:۱۶
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین به ولایت نیمروز سفر کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین را که محترم مولوی محمد امین درویش رئیس مالی و حسابی، محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد و محترم ملا ابراهیم شاه خلیل. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۸:۵۴
Background image

برنامۀ نیاز سنجی آموزشی برای کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین راه اندازی گردید

ریاست امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین برنامۀ نیاز سنجی آموزشی را با هماهنگی انستیتوت خدمات ملکی به کارمندان این وزارت برگزار نمودند.

در برنامه که به همین منظور در تالار عمومی. . .

BACK TO NEWS