آغاز بررسی از فعالیت‌ ها و کارکردهای ریاست امور شهدا و معلولین ولایت پکتیا

asad_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳۱ - ۹:۱۹

هیئت مؤظف وزارت امور شهدا و معلولین تحت سرپرستی محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی این وزارت را که محترم محمد یاسین ادیب و محترم امین الله امینی کارمندان ریاست تفتیش داخلی همراهی می نمود، بررسی اجراآت و کارکردهای ریاست امور شهدا و معلولین ولایت پکتیا را آغاز نمود.

هیئت متذکره چگونگی خدمات ارائه ‌شده به ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت، روند تثبیت و ثبت آنان و سایر امورات اداری آن ریاست را به گونه همه‌ جانبه تفتیش و بررسی مینمایند.

هدف از این بررسی، حصول اطمینان از انجام درست وظایف محوله، تعقیب سفارشات هیئت قبلی، شفافیت در اجراآت و شناسایی مشکلات در قسمت ارایه خدمات بهتر به ایتام، خانم های بیوه و معلولین می باشد، قرار است یافته ‌ها و نتایج این بررسی در گزارش رسمی با مقام وزارت امور شهدا و معلولین شریک شوند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۴۹
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین با برخی از علماء و تاجران آفریقای جنوبی ملاقات کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین امروز در دفتر کاری اش با شماری از علماء و تاجران آفریقای جنوبی ملاقات کرد، در جریان این ملاقات محترم مولوی شاه محمد دوست رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۵۹
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیشتر از (۱۰) میلیون افغانی با مؤسسه انکشافی افغان امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های معلولین، تفاهمنامۀ را به ارزش (۱۰) میلیون، (۹۶۳) هزار و (۵۳۳) افغانی با مؤسسه انکشافی افغان (ADA) امضاء نمود، که بر اساس آن برای. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۵۲
Background image

به (۴۰۰) تن از افراد مستحق در ولایت ننگرهار کمک های مواد غذایی توزیع گردید

 ریاست امور شهداء و معلولین ولایت ننگرهار در راستای حمایت از خانواده های ایتام و اطفال معلول با همکاری مؤسسه (HHRD) برای (۴۰۰) تن از ایتام و اطفال معلول کمک های را که شامل آرد، روغن،. . .

BACK TO NEWS