به (۵۰۰) تن افراد نیازمند در وزارت امور شهدا و معلولین بسته های مواد خوراکی توزیع گردید

asad_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۹:۱۱
mmd

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور حمایت از ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت به همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۵۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه، معلولین و افراد نیازمند کمک های را که شامل شش (۶) قلم مواد غذایی می شد، توزیع نمودند.

حین توزیع مساعدت ها، محترم مولوی ثناء الله فرقانی رئیس تنظیم خدمات اجتماعی، محترم صفی الله سدید آمر تنظیم خدمات اجتماعی، محترم شفیق الله همدرد نمایندۀ ریاست نظارت و ارزیابی این وزارت و مسؤلین مؤسسه متذکره حضور داشتند و از روند توزیع کمک ها به مستحقین نظارت همه جانبه بعمل آوردند.

قابل ذکر است که چند روز قبل نیز برای (۹۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین در ولایت کابل کمک های مشابهی توزیع گردیده بود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۹:۲۸
Background image

هیئت وزارت امور شهدا و معلولین از روند کاری ریاست مربوطۀ این وزارت در ولایت کنر ارزیابی بعمل آورد

هیئت وزارت امور شهدا و معلولین تحت سرپرستی محترم مفتي عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد را که محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان و محترم مولوی محمد امین درویش رئیس مالی و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۹:۲۰
Background image

ارزیابی همه جانبه از روند کاری ریاست امور شهدا و معلولین لغمان

هیئت وزارت امور شهدا و معلولین به سرپرستی محترم مفتي عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد را که محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان و محترم مولوی محمد امین درویش رئیس مالی و حسابی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۹:۱۱
Background image

به (۵۰۰) تن افراد نیازمند در وزارت امور شهدا و معلولین بسته های مواد خوراکی توزیع گردید

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور حمایت از ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت به همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۵۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه، معلولین و افراد نیازمند کمک های را که شامل شش (۶. . .

BACK TO NEWS