به سیصد (۳۰۰) تن ایتام مستحق در ولایت بلخ تحایف عیدی توزیع گردید

asad_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۴ - ۱۳:۴۰
mmd

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بلخ به همکاری مؤسسه خیریه ثمرقند برای (۳۰۰) تن ایتام مستحق بسته های عیدی توزیع نمود، همچنان به هر مستحق یک اندازه مساعدت نقدی نیز صورت گرفت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۹:۵۲
Background image

به (۸۰۰) تن افراد مستحق در ولایت پکتیا کمک های مواد خوراکی‌ توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پکتیا به همکاری یک بنیاد خیریه به (۸۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین آن ولایت کمک های را که شامل آرد، برنج، روغن و سایر مواد خوراکی‌ می شد، به‌. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۹:۴۶
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامه را با مؤسسه اقتصادی، اجتماعی و ارتقای ظرفیت (ODESC) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور آموزش مهارت های مسلکی به ایتام، معلولین و جوانان متضرر، تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی مبلغ (۳۸۰) هزار و (۱۰۰) دالر با مؤسسه خیریه (ODESC) امضاء نمود.

. . .
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۹:۴۴
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را با بنیاد خیریه قمر امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور رسیدگی به نیازمندی های ایتام، خانم های بیوه و معلولین، تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی یک میلیون، (۲۰۷) هزار و (۵۰۰) افغانی با بنیاد خیریه قمر امضاء نمود. . .

BACK TO NEWS