امضای تفاهمنامۀ همکاری میان ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بامیان و مؤسسه تحصیلات عالی بامیکا

asad_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۳ - ۱۰:۲۴
mmd

محترم علی خان احمدی رئیس امور شهدا و معلولین بامیان تفاهمنامۀ همکاری را با محترم قدرت الله رها رئیس مؤسسه تحصیلات عالی بامیکا امضا نمود، بر اساس این تفاهم‌نامه، زمینۀ تحصیلات عالی با تخفیف مناسب برای برخی از ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت در ولایت بامیان فراهم می گردد.

هدف اساسی امضای تفاهمنامۀ متذکره حمایت از خانواده های شهدا و معلولین می باشد تا آنان بتوانند در راستای بهبود وضعیت تحصیلی خویش گام بردارند

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۴۹
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین با برخی از علماء و تاجران آفریقای جنوبی ملاقات کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین امروز در دفتر کاری اش با شماری از علماء و تاجران آفریقای جنوبی ملاقات کرد، در جریان این ملاقات محترم مولوی شاه محمد دوست رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۵۹
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیشتر از (۱۰) میلیون افغانی با مؤسسه انکشافی افغان امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های معلولین، تفاهمنامۀ را به ارزش (۱۰) میلیون، (۹۶۳) هزار و (۵۳۳) افغانی با مؤسسه انکشافی افغان (ADA) امضاء نمود، که بر اساس آن برای. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۵۲
Background image

به (۴۰۰) تن از افراد مستحق در ولایت ننگرهار کمک های مواد غذایی توزیع گردید

 ریاست امور شهداء و معلولین ولایت ننگرهار در راستای حمایت از خانواده های ایتام و اطفال معلول با همکاری مؤسسه (HHRD) برای (۴۰۰) تن از ایتام و اطفال معلول کمک های را که شامل آرد، روغن،. . .

BACK TO NEWS