به صد (۱۰۰) تن افراد مستحق در ولایت کنر بسته های مواد غذایی توزیع گردید

asad_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۷ - ۹:۵۰
mmd

بسته های کمکی متذکره که شامل آرد، روغن، برنج و مواد خوراکی دیگر می شد، از سوی مؤسسه خیریه HHRD در هماهنگی با ریاست امور شهدا و معلولین آن ولایت به (۱۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین توزیع گردید.

همچنان به هر مستحق مبلغ (۱۵۰۰) افغانی به عنوان کرایه موتر نیز داده شد.

حین توزیع مساعدت ها، محترم مفتی عبیدالله حقانی از مسؤلین مؤسسه HHRD ابراز امتنان نمودند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۴۹
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین با برخی از علماء و تاجران آفریقای جنوبی ملاقات کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین امروز در دفتر کاری اش با شماری از علماء و تاجران آفریقای جنوبی ملاقات کرد، در جریان این ملاقات محترم مولوی شاه محمد دوست رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۵۹
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیشتر از (۱۰) میلیون افغانی با مؤسسه انکشافی افغان امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های معلولین، تفاهمنامۀ را به ارزش (۱۰) میلیون، (۹۶۳) هزار و (۵۳۳) افغانی با مؤسسه انکشافی افغان (ADA) امضاء نمود، که بر اساس آن برای. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۵۲
Background image

به (۴۰۰) تن از افراد مستحق در ولایت ننگرهار کمک های مواد غذایی توزیع گردید

 ریاست امور شهداء و معلولین ولایت ننگرهار در راستای حمایت از خانواده های ایتام و اطفال معلول با همکاری مؤسسه (HHRD) برای (۴۰۰) تن از ایتام و اطفال معلول کمک های را که شامل آرد، روغن،. . .

BACK TO NEWS