وزیر دولت در امور شهدا و معلولین با نمایندگان معلولین ولایت پروان دیدن نمود

sadiq_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۰ - ۱۰:۱۰
csac

وزیر دولت در امور شهدا و معلولین با نمایندگان معلولین ولایت پروان دیدن نمود

لعل الدین آریوبی وزیر دولت در امور شهدا و معلولین در جریان سفرش به ولایت پروان در دیدار جداگانه با نمایندگان معلولین این ولایت دیدار نموده، خواسته ها و مشکلات آنها را استماع نمود.

آقای آریوبی ضمن یادآوری از دستآوردها و کیفیت خدمات در وزارت شهدا و معلولین گفت؛ این وزارت ذهنیت و افکار عامه را نسبت به پدیده معلولیت اصلاح وتغییر داده است و اکنون جامعه به حقوق اساسی معلولین و فرصت های برابر مثل سایر شهروندان باور دارند. او همچنان اضافه نمود که این وزارت تلاش کرده است که زمینه دسترسی معلولین را به اماکن عامه فراهم سازند.

وزیر دولت در امور شهدا و معلولین از بالا بردن مشارکت افراد دارای معلولیت در ادارات دولتی یاد نمود که اکنون تمام ادارات دولتی به اساس تفاهمنامه در بست های اختصاصی این افراد را جذب می نمایند. او همچنان به مسوولین مربوطه هدایت داد که در زمینه ارایه خدمات به موقع و حل مشکلات معلولین جدا تلاش نمایند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۳ - ۹:۵۳
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ همکاری را با مؤسسه بین المللی مسلم هندز (MHI) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت اقتصادی خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی (۴۷۸) هزار افغانی با مؤسسه بین المللی مسلم هندز (MHI) امضاء نمود. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۳ - ۹:۵۰
Background image

به (۵۰۰) تن از ایتام مستحق در ولایت لغمان کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت لغمان به همکاری مؤسسه بین المللی (HHRD) در راستای حمایت از خانواده های ایتام، به (۵۰۰) تن از ایتام مستحق کمک های را که شامل آرد، روغن، برخی مواد خوراکی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۱۳:۳۴
Background image

اجراآت و امور دعوت و ارشاد در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پکتیکا مورد ارزیابی قرار گرفت

هیئت وزارت امور شهداء و معلولین تحت سرپرستی محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد را که محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان و محترم مولوی محمد امین درویش رئیس امور مالی. . .

BACK TO NEWS