۸۸ تن از ورثه شهداء حادثه اخیر هوتل شهردوبی کتابچه حقوق شهیدان را بدست آوردند.

mmd_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۶/۱۱ - ۱۰:۱۳
1

 

۸۸ تن از ورثه شهداء حادثه اخیر هوتل شهردوبی کتابچه حقوق شهیدان را بدست آوردند.

ورثه شهداء انتحاری خونین هوتل شهردوبی در دومین روز کاری کارمندان وزارت دولت در امور شهدا و معلولین در این بخش اختصاصی، با حضور داشت جلالتمآب لعل‌الدین آریوبی وزیر دولت در امور شهداء و معلولین، کتابچه دریافت حقوق خویش را حاصل کردند.

این روند طبق هدایت رییس جمهور و با حضور داشت جلالتمآب لعل‌الدین آریوبی وزیر دولت در امور شهدا و معلولین در تالار وزارت یادشده دو روز قبل شروع گردیده بود که به تعداد ۸۸ تن از بازماندگان شهداء این حادثه بعد تثبیت هویت در این وزارت، امروز کتابچه حقوق امتیازات شان دریافت نمودند.

پروسه مذکور از تعهدات وزارت دولت در امور شهدا و معلولین می‌باشد که رسیدگی به مشکلات افراد دارای معلولیت و ورثه شهدا را از مسوولیت های خویش می‌داند.

وزارت دولت در امور شهدا و معلولین همیشه و در همه جا در سدد رسیدگی سریع به مشکلات این قشر بوده و این را از وجیبه‌ ملی و انسانی خود می‌داند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۰:۲۴
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین به ولایت هرات سفر کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین  پس از دیدار با خانواده های شهدای مجرد و افراد دارای معلولیت در ولایات نیمروز، فراه و بادغیس و انجام کمک های نقدی به آنان، امروز. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۰:۱۸
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین از همکاری‌های ارزنده برخی از نمایندگان ادارات امارتی تقدیر بعمل آورد

رهبری وزارت امور شهداء و معلولین، به رئیس تفتیش داخلی لوی ریاست تعقیب و نظارت احکام و فرامین، نمایندگان ریاست عمومی ادارۀ امور و وزارت عدلیه به‌ منظور قدردانی از تلاش‌ها و همکاری‌های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۰:۴
Background image

روند سروی خانواده های ایتام و افراد دارای معلولیت در ولایت غور آغاز گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت غور روند سروی خانه ‌به ‌خانه ایتام، خانم‌های بیوه و افراد دارای معلولیت را در آن ولایت آغاز کرد.

این روند توسط هیئت ‌های موظف ریاست امور شهداء و. . .

BACK TO NEWS