وزارت امور شهدا و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیشتر از (۷۲) میلیون افغانی با مؤسسه مطالعات استراتیژیک و پالیسی افغانستان (ASPS) امضاء نمود

asad_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۹:۲۳

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور بهبود زندگی ایتام، خانم های بیوه و معلولین و خودکفایی اقتصادی آنان، تفاهمنامه را به ارزش مجموعی (۷۲) میلیون (۶۷۷) هزار و (۶۸۰) افغانی که معادل آن یک میلیون (۵۵) هزار و (۵۹۴) دالر می شود، با مؤسسه مطالعات استراتیژیک و پالیسی افغانستان (ASPS) امضاء نمود.

تفاهمنامه متذکره میان محترم ملا صدوخان حق شناس رئیس ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین وزارت امور شهدا و معلولین و محترم  محمد طارق غیرت رئیس مؤسسه مطالعات استراتیژیک و پالیسی افغانستان (ASPS) به امضاء رسید که بر اساس این تفاهمنامه در ولایات کابل، هرات، بامیان و دایکندی به منظور توانمند سازی اقتصادی (۱۲۰۰) خانوادۀ شهدا و معلولین آموزش های فنی و حرفوی در رشته های مختلف از جمله خیاطی، ترمیم موترسایکل، نلدوانی، لین‌دوانی، زراعت، مرغداری و برخی بخش های دیگر راه اندازی گردد.

 اشتراک کنندگان این برنامه ها تحت نظارت استادان مسلکی آموزش های نظری و عملی را فرا می گیرند و پس از تکمیل برنامه ها، وسایل و تجهیزات لازم برایشان فراهم می‌شود تا بتوانند با راه اندازی کسب ‌و کارهای کوچک به خودکفایی اقتصادی دست یابند، این پروژه در هماهنگی با ریاست‌های امور شهدا و معلولین ولایات متذکره طی مدت (۱۰) ماه به مرحله اجرا گذاشته خواهد شد.

همچنان بر اساس این تفاهمنامه برای (۵۰) تن از کارمندان وزارت امور شهدا و معلولین برنامه های ارتقای ظرفیت کاری نیز راه اندازی می گردد.

در برنامه امضای تفاهمنامه محترم ملا صدوخان حق شناس از توجه و همکاری مسؤلین مؤسسه به ایتام، خانم های بیوه و معلولین ابراز قدردانی نموده و از آنان خواست تا پروژه های مشابه دیگری را نیز به هدف خودکفایی اقتصادی ورثۀ شهدا و معلولین راه اندازی نمایند تا بدین ترتیب شرایط بهتری برای رسیدگی به مشکلات اقتصادی آنان فراهم شوند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۰:۱۵
Background image

ارزیابی فعالیت‌ها و کارکردهای یکسالۀ شماری از رؤسای وزارت امور شهداء و معلولین

به‌ منظور بررسی میزان پیشرفت امور، بهبود کیفیت خدمات و شناسایی چالش‌های موجود، فعالیت‌ها و اجراآت یکسالۀ شماری از رؤسای وزارت امور شهداء و معلولین در حضور محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۰:۱۰
Background image

امضای تفاهمنامه همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و بنیاد خیریه قمر

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی مبلغ (۷) لک و (۳۰) هزار افغانی با بنیاد خیریه قمر امضاء نمود که بر اساس آن برای صد (۱۰۰) تن از بیوه ها و خانم های دارای معلولیت در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۰:۶
Background image

توزیع کمک های مواد خوراکی به (۵۰۰) خانواده مستحق در ولایت بامیان

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به منظور تأمین نیازهای اولیه زندگی ایتام، به همکاری مؤسسه خیریه (ZFA) برای (۵۰۰) خانواده های ایتام، کمک های را که شامل آرد، روغن، برنج و برخی. . .

BACK TO NEWS