ورثه شهداء ولایت لغمان از بسته های کمکی مستفید شدند

mmd_admin
شنبه ۱۳۹۸/۶/۳۰ - ۱۰:۱۶
۲

ورثه شهداء ولایت لغمان از بسته های کمکی وزارت دولت در امور شهداء و معلولین مستفید شدند

به ارزش ۴۵۰۰۰۰ هزار افغانی بسته های مواد غذایی و لوازم ضروری به ورثه شهداء در ولایت لغمان کمک شد.

این بسته های مواد خوراکی و غیر خوراکی که به همکاری موسسه COMAC صورت گرفته است شامل آرد، برنج، روغن، نخود، لوبیا، بوره و مایع ظرف شویی، صابون و پودر کالاشویی می‌باشد؛ با حضور داشت آمر امور شهداء و معلولین ولایت لغمان و والی این ولایت برای ۴۰ تن از فامیل‌های شهداء توزیع گردید.

سلسله کمک های وزارت دولت در امور شهداء و معلولین برای قربانیان جنگ همه روز در مرکز و ولایات ادامه دارد.

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۴۹
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین با برخی از علماء و تاجران آفریقای جنوبی ملاقات کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین امروز در دفتر کاری اش با شماری از علماء و تاجران آفریقای جنوبی ملاقات کرد، در جریان این ملاقات محترم مولوی شاه محمد دوست رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۵۹
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیشتر از (۱۰) میلیون افغانی با مؤسسه انکشافی افغان امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های معلولین، تفاهمنامۀ را به ارزش (۱۰) میلیون، (۹۶۳) هزار و (۵۳۳) افغانی با مؤسسه انکشافی افغان (ADA) امضاء نمود، که بر اساس آن برای. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۵۲
Background image

به (۴۰۰) تن از افراد مستحق در ولایت ننگرهار کمک های مواد غذایی توزیع گردید

 ریاست امور شهداء و معلولین ولایت ننگرهار در راستای حمایت از خانواده های ایتام و اطفال معلول با همکاری مؤسسه (HHRD) برای (۴۰۰) تن از ایتام و اطفال معلول کمک های را که شامل آرد، روغن،. . .

BACK TO NEWS