نشست دو جانبه در رابطه به برگزاری محفل سوم دیسمبر

mmd_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۷/۲۹ - ۱۰:۱۲
عکس

نشست دو جانبه در رابطه به برگزاری محفل سوم دیسمبر

هیئت رهبری وزارت دولت در امور شهداء و معلولین با نماینده موسسه (COMAC) در رابطه به تجلیل از روز بین المللی افراد دارای معلولیت( سوم دسمبر) گفتگو و تبادله نظر نمودند.

این نشست که به رهبری ذبیح الله اسحاق‌زی رییس پلان و پالیسی این وزارت در تالار غازی امان‌الله خان دایر گردیده بود، روی چگونگی برگزاری و گرامی داشت صحبت نموده هردو جانب به تفاهم رسیدند تا این روز را در وقت معیین آن با حضور داشت افراد دارای معلولیت از طبقات مختلف دایر نماید تا باشد سهم و مشارکت این قشر در همه عرصه ها محسوس گردد.

 

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۱ - ۱۴:۱۸
Background image

امضای تفاهمنامه میان وزارت امور شهدا و معلولین و مؤسسه ارتقای ظرفیت، انکشاف اجتماعی و اقتصادی

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور خودکفایی اقتصادی ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت تفاهمنامه را به ارزش مجموعی مبلغ (۴۰۹) هزار و (۱۰۳) دالر با مؤسسه ارتقای ظرفیت و انکشاف اجتماعی و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۹ - ۱۴:۲۰
Background image

توزیع کمک ها به (۱۸۰) تن ایتام مستحق در ولایت لغمان

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت لغمان به همکاری مؤسسه خیریه لایف برای (۱۸۰) تن ایتام مستحق کمک های را که شامل آرد، روغن، برنج، برخی مواد غذایی دیگر و همچنان قرطاسیه باب می شد، به گونۀ. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۹ - ۱۴:۱۶
Background image

امضای تفاهمنامه میان وزارت امور شهدا و معلولین و مؤسسه (HHRD)

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور تأمین آب صحی و آشامیدنی برای خانواده‌های شهدا و معلولین در ولایات کابل، کندهار و ننگرهار، تفاهمنامه را به ارزش مجموعی (۴۲) هزار دالر با مؤسسه (HHRD) ا. . .

BACK TO NEWS