محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین وزارت امور شهدا و معلولین با محترم مولوی بدرالدین حقانی سفیر افغانستان مقیم امارات متحده عربی در دفتر کاری اش ملاقات نمودند

nasrat_admin
شنبه ۱۴۰۳/۲/۲۲ - ۱۲:۵۷
mmd

در این ملاقات نخست محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی پیرامون ارقام ثبت شده ایتام، زنان بیوه و معلولین، چگونگی پرداخت مساعدت های نقدی ماهانه، جلب مساعدت های مؤسسات و نهادهای خیریه و اشخاص خیراندیش و کفالت یتیمان صحبت نموده گفت: وزارت امور شهدا و معلولین بدون تبعیض به ایتام، زنان بیوه و معلولین امارت اسلامی، ملکی و نظامیان اداره قبلی مساعدت های نقدی ماهانه را به گونۀ شفاف از طریق سیستم بانکی توزیع مینمایند.

محترم شیخ صاحب همچنان از سفیر افغانستان مقیم امارات متحده عربی خواست تا نیازمندی ها و مشکلات فرا راه این قشر نیازمند و مظلوم (ایتام، زنان بیوه و معلولین) را با مؤسسات و نهادهای خیریه شریک نمایند تا باشد کمک های بیشتری به آنها صورت بگیرند.

در عین حال محترم مولوی بدرالدین حقانی سفیر افغانستان مقیم امارات متحده عربی در رابطه به پیشرفت های سفارت صحبت نموده و اطمینان دادند که در قسمت جلب کمک ها به این قشر آسیب دیده تلاش خواهند نمود و خانواده های شهدا و معلولین را فراموش نخواهند کرد.

قابل ذکر است که در این ملاقات محترم قاري محمد امین درویش رئیس امور مالی و حسابی این وزارت نیز حضور داشتند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۹:۳۵
Background image

توزیع بسته های مواد غذایی برای (۴۰۰) تن افراد مستحق در ولایت بامیان

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بامیان به همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۴۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین کمک های را که شامل آرد، روغن، برنج و سه قلم مواد غذایی دیگر نیز می شد، به. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۹:۳۲
Background image

معین وزارت امور شهدا و معلولین به مناطق آسیب دیده ناشی از زلزله اخیر، به ولایت کنر سفر نمود

هیئت تحت سرپرستی محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین وزارت امور شهدا و معلولین را که محترم مولوی محمد امین درویش رئیس مالی و حسابی و محترم مولوی ثناء الله فرقانی رئیس تنظیم خدمات. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۹:۲۲
Background image

جلسۀ به منظور تطبیق بهتر قانون امر بالمعروف و نهی عن المنکر در وزارت امور شهدا و معلولین برگزار گردید

جلسۀ به منظور بررسی و چگونگی تطبیق بهتر احکام قانون امر به معروف و نهی از منکر در وزارت امور شهدا و معلولین، تحت ریاست محترم مولوی کلیم ‌الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری برگزار گردید،. . .

BACK TO NEWS