فراهم سازی زمینه تحصیلی برای اشخاص دارای معلولیت یکی از گام های مهم تلقی می‌شود

sadiq_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۱ - ۹:۲۵
ds

فراهم سازی زمینه تحصیلی برای اشخاص دارای معلولیت یکی از گام های مهم تلقی می‌شود

صبری اندر معاون برنامه ها و همآهنگی وزارت امور شهدا و معلولین و دریا خان بهیر رئیس انستیتوت تحقیقاتی معلولین با مسوولان موسسه (AHEAD) دیدار نموده و در رابطه به فراهم سازی برنامه های تحصیلی و آموزشی برای اشخاص دارای معلولیت صحبت کردند.

نایله ناصری و نجیب‌الله الکوزی مسوولان موسسه مذکور در رابطه صحبت کرده گفتند: برنامه های ما برای آنعده از معلولین که در صنف های اخیر سال فراغت مکتب قرار دارند و خواهان راه یافتن به تحصیلات عالی هستند می‌باشد و هدف ما برای آنان کمک و همکاری در راستای راه اندازی کورس های کوتا مدت و آمادگی برای امتحانات کانکور است. مسوولان موسسه (AHEAD) افزودند، قبل از ارایه خدمات در بخش های یاد شده، بررسی های را در مکاتب ولایات (کابل، ننگرها، هرات، مزار شریف و قندهار) راه اندازی می‌نمایند تا همه معلولین دختران و پسران تشخیص گردیده و بر اساس آن زمینه های تحصیلی و آموزشی برای آنان فراهم گردد.

خانم صبری اندر معاون برنامه ها و همآهنگی، این پلان و پروژه ای موسسه مذکور را تاثیرگزار عنوان نموده و ضمن استقبال از آن، وعده هرگونه همکاری های مشترک و همه جانبه را با آنان در زمینه سپردند و بر علاوه آن برای آقای دریاخان بهیر رئیس انستیتوت تحقیقاتی معلولین وزارت رهنمود سپردند که، موضوعات بررسی معلولین را بر بنیاد تشخیص مشکلات، خواست‌ها و نیازمندی های آنان، با مسوولان این موسسه شریک سازند؛ تا باشد بررسی از جانب آنان آغاز و با تطبیق پروژه یادشده، نتایج محسوسی به دسترس قرار گیرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۴۹
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین با برخی از علماء و تاجران آفریقای جنوبی ملاقات کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین امروز در دفتر کاری اش با شماری از علماء و تاجران آفریقای جنوبی ملاقات کرد، در جریان این ملاقات محترم مولوی شاه محمد دوست رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۵۹
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیشتر از (۱۰) میلیون افغانی با مؤسسه انکشافی افغان امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های معلولین، تفاهمنامۀ را به ارزش (۱۰) میلیون، (۹۶۳) هزار و (۵۳۳) افغانی با مؤسسه انکشافی افغان (ADA) امضاء نمود، که بر اساس آن برای. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۵۲
Background image

به (۴۰۰) تن از افراد مستحق در ولایت ننگرهار کمک های مواد غذایی توزیع گردید

 ریاست امور شهداء و معلولین ولایت ننگرهار در راستای حمایت از خانواده های ایتام و اطفال معلول با همکاری مؤسسه (HHRD) برای (۴۰۰) تن از ایتام و اطفال معلول کمک های را که شامل آرد، روغن،. . .

BACK TO NEWS