طرح کاریابی اشخاص دارای معلولیت غنی تر ساخته شود

sadiq_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۵ - ۸:۵۶
ds

طرح کاریابی اشخاص دارای معلولیت غنی تر ساخته شود

نشست مشورتی جهت غنی سازی طرح کاریابی اشخاص دارای معلولیت تحت ریاست صبری اندر معاون برنامه ها و هماهنگی وزارت امور شهدا و معلولین با حضور مسوولین وزارت روز شنبه، مورخ 14 حمل تدویر یافته و برای نهای سازی این طرح و چگونگی هماهنگی ها در زمینه بحث و گفتگو نمودند.

خانم اندر ضمن مهم خواندن این طرح برای جذب کادرهای اشخاص دارای معلولیت در ادارات دولتی و غیر دولتی، گفت: وزارت امور شهدا و معلولین بر اساس هدایت رییس جمهور طرح کاریابی اشخاص دارای معلولیت را آماده کرده است و در این طرح سهولت های بیشتری برای جذب و بالا بردن حضور اشخاص دارای معلولیت در ادارات دولتی و غیر دولتی در نظر گرفته شده است. خانم اندر علاوه نمود این طرح با اداره امور ریاست جمهوری نیز شریک شده و برای تقویت و غنی سازی بیشتر این طرح تلاش های مشترک جریان دارد.

معاون برنامه ها و هماهنگی برای جامع سازی بیشتر این طرح به تمام مسوولین بخش ها هدایت داد تا طرح را بار دیگر مورد غور و بازنگری قرار داده و نظریات اصلاحی شان را شریک سازند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۴۹
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین با برخی از علماء و تاجران آفریقای جنوبی ملاقات کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین امروز در دفتر کاری اش با شماری از علماء و تاجران آفریقای جنوبی ملاقات کرد، در جریان این ملاقات محترم مولوی شاه محمد دوست رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۵۹
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیشتر از (۱۰) میلیون افغانی با مؤسسه انکشافی افغان امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های معلولین، تفاهمنامۀ را به ارزش (۱۰) میلیون، (۹۶۳) هزار و (۵۳۳) افغانی با مؤسسه انکشافی افغان (ADA) امضاء نمود، که بر اساس آن برای. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۵۲
Background image

به (۴۰۰) تن از افراد مستحق در ولایت ننگرهار کمک های مواد غذایی توزیع گردید

 ریاست امور شهداء و معلولین ولایت ننگرهار در راستای حمایت از خانواده های ایتام و اطفال معلول با همکاری مؤسسه (HHRD) برای (۴۰۰) تن از ایتام و اطفال معلول کمک های را که شامل آرد، روغن،. . .

BACK TO NEWS