شفافیت و تسریع در کارهای اساسی افراد دارای معلولیت

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۵/۲۳ - ۸:۳۷
mmd

شفافیت و تسریع در کارهای اساسی افراد دارای معلولیت

والی ولایت زابل با وزیر دولت در امور شهدا و معلولین دیدار نمود‌.

محترم محمد نبی احمدزی والی زابل همراه با لعل الدین آریوبی وزیر دولت در امور شهدا و معلولین، روی موضوعات مهم و اساسی در رابطه به معلولیت و نیازمندی های ورثه شهدا دیدار و گفتگو نمودند.

آقای احمدزی ضمن تمجید از کارکردها و روند اصلاحات و سیستم سازی در این وزارت، مشارکت افراد دارای معلولیت و فامیل های شهدا را در جامعه اصل دموکراسی و حقوق بشری عنوان نموده گفتند: با پرداخت تخصیص و حقوق ۱۳۹۹ شهدا و معلولین نظامی می‌توانیم به نیازهای مبرم آنان رسیدگی نمائیم.

وی روی توزیع زمین و اعمار شهرک ها به همکاری وزارت شهرسازی و اراضی برای افراد دارای معلولیت و ورثه شهدا یاد آور شده و افزودند، با تهیه مسکن به آنان می‌توان به بزرگ ترین مشکلات شان پایان داد.

ایشان روی آوردن شفافیت بیشتر و تسریع برسی اسناد و وسایق تاکید نمودند.

محترم لعل‌الدین آریوبی وزیر دولت در امور شهدا و معلولین روی تطبیق سیستم او ایجاد شفافیت در پرداخت حقوق ورثه شهدا و معلولین معلومات ارایه نموده گفت، وزارت دولت در امور شهدا و معلولین پروژه های اساسی و دراز مدت را روی دست دارد و در همکاری و هماهنگی با ادارات دولتی به مشکلات ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت رسیدگی خواهد شد. ایشان بررسی اسناد و وثایق ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت را از اولویت های کاری این اداره خطاب کردند.

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۴۹
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین با برخی از علماء و تاجران آفریقای جنوبی ملاقات کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین امروز در دفتر کاری اش با شماری از علماء و تاجران آفریقای جنوبی ملاقات کرد، در جریان این ملاقات محترم مولوی شاه محمد دوست رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۵۹
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیشتر از (۱۰) میلیون افغانی با مؤسسه انکشافی افغان امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های معلولین، تفاهمنامۀ را به ارزش (۱۰) میلیون، (۹۶۳) هزار و (۵۳۳) افغانی با مؤسسه انکشافی افغان (ADA) امضاء نمود، که بر اساس آن برای. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۵۲
Background image

به (۴۰۰) تن از افراد مستحق در ولایت ننگرهار کمک های مواد غذایی توزیع گردید

 ریاست امور شهداء و معلولین ولایت ننگرهار در راستای حمایت از خانواده های ایتام و اطفال معلول با همکاری مؤسسه (HHRD) برای (۴۰۰) تن از ایتام و اطفال معلول کمک های را که شامل آرد، روغن،. . .

BACK TO NEWS