جلسۀ به منظور اولویت دهی در توزیع مساعدت ها برای خانوادۀ های شهداء و معلولین در ریاست اقتصاد ولایت فاریاب برگزار گردید

asad_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۹:۱۵

جلسۀ به‌ منظور تقویت همکاری‌ و اولویت ‌دهی در توزیع مساعدت‌ها برای خانواده‌های شهداء و افراد دارای معلولیت در ریاست اقتصاد ولایت فاریاب برگزار گردید.

این جلسه که با حضور رئیس امور شهداء و معلولین ولایت فاریاب و مسؤلین مؤسسات غیر امارتی تدویر یافته بود، در آن پیرامون بهبود رسیدگی به مشکلات خانواده‌های شهداء و معلولین، چگونگی اولویت ‌دهی عادلانه در توزیع مساعدت ‌ها و فراهم‌سازی برنامه ‌های حمایوی بیشتر برای آنان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

رئیس امور شهداء و معلولین ولایت فاریاب ضمن بیان مقام والای شهداء، رسیدگی شایسته به مشکلات ایتام، خانم‌های بیوه و معلولین را یک مسؤلیت مشترک اسلامی و انسانی دانسته و از مسؤلین مؤسسات غیر امارتی خواست تا با گسترش همکاری ‌ها، کمک‌ ها و برنامه‌های حمایوی بیشتری را برای ایتام، خانم ‌های بیوه و معلولین فراهم نمایند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۰:۲
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین به ولایت پنجشیر سفر کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین را که محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان، محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد و محترم مولوی محمد امین درویش. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۴۰
Background image

توزیع کمک‌ها به (۲۵۰) تن از ایتام مستحق در ولایت کنر

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کنر به منظور حمایت اقتصادی خانواده های ایتام و رسیدگی به نیازمندی های روزمره آنان، با هماهنگی مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۲۵۰) تن از ایتام مستحق در ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۹:۹
Background image

جلسۀ به‌ منظور چگونگی اعمار کمپلکس تعلیمی برای ایتام، در وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

وزارت امور شهداء و معلولین  به‌ منظور حمایت بهتر از ایتام، فراهم‌سازی زمینه آموزش معیاری و ایجاد فرصت‌های بهتر تعلیمی برای آنان، جلسۀ کاری را با نمایندگان مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز. . .

BACK TO NEWS