تفاهم و همکاری سایر ادارات دولتی در سکتور معلولیت نیاز مبرم است

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۴/۱۸ - ۹:۳۵
mmd

تفاهم و همکاری سایر ادارات دولتی در سکتور معلولیت نیاز مبرم است

جلسه به منظور تکمیل پروسه امضا تفاهم نامه های ادارات دولتی به هدف تقویت و حمایه سکتور معلولیت با وزارت دولت در امور شهدا و معلولین دایر گردید.

لعل‌الدین آریوبی وزیر دولت در امور شهدا و معلولین امروز سه شنبه (۱۷ سرطان) طی نشستی در مقر این وزارت، خواهان تعقیب پروسه امضا تفاهم نامه های دولتی شده گفتند: این مسوولیت مشترک همه ادارات دولتی است تا در عرصه های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی جهت رشد و پیشرفت زندگی ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت با این وزارت همکار و همگام باشند.

وی اشاره بر آن نمود تا همراه با بقیه ادارات دولتی امضا تفاهم نامه صورت گیرد، که خود باعث خودکفای و اشتراک فعال آنان در جامعه می‌شود. فردا چهار شنبه ۱۸ سرطان با سایر ادارات عقد تفاهم می‌شود.

این در حالیست که در حدود شش ماه قبل، ۳۲ نهاد دولتی در بخش های مختلف با وزارت دولت در امور شهدا و معلولین تفاهم نامه مشترک امضا نمودند.

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۴۹
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین با برخی از علماء و تاجران آفریقای جنوبی ملاقات کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین امروز در دفتر کاری اش با شماری از علماء و تاجران آفریقای جنوبی ملاقات کرد، در جریان این ملاقات محترم مولوی شاه محمد دوست رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۵۹
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیشتر از (۱۰) میلیون افغانی با مؤسسه انکشافی افغان امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های معلولین، تفاهمنامۀ را به ارزش (۱۰) میلیون، (۹۶۳) هزار و (۵۳۳) افغانی با مؤسسه انکشافی افغان (ADA) امضاء نمود، که بر اساس آن برای. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۵۲
Background image

به (۴۰۰) تن از افراد مستحق در ولایت ننگرهار کمک های مواد غذایی توزیع گردید

 ریاست امور شهداء و معلولین ولایت ننگرهار در راستای حمایت از خانواده های ایتام و اطفال معلول با همکاری مؤسسه (HHRD) برای (۴۰۰) تن از ایتام و اطفال معلول کمک های را که شامل آرد، روغن،. . .

BACK TO NEWS