امضای تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهدا و معلولین و مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی

asad_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۴ - ۹:۶

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور حمایت از ایتام، تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی (۲۴) هزار و (۴۶۵) دالر با مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی امضأ نمود، که بر اساس آن برای (۲۳۰) تن ایتام در ولایات لغمان و ننگرهار بسته های مواد خوراکی و غیر خوراکی توزیع خواهند گردید.

تفاهمنامۀ متذکره میان محترم ملا صدوخان حق شناس رئیس ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین این وزارت و محترم محمد نعیم روحانی رئیس مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی به امضاء رسید و در مدت یکماه با هماهنگی ریاست های امور شهدا و معلولین ولایات ننگرهار و لغمان تطبیق می گردد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۵ - ۱۰:۳
Background image

در ولایت لوگر به (۱۰۲) تن از افراد مستحق کمک ‌های نقدی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت لوگر به منظور حمایت اقتصادی از یتیمان و کاهش مشکلات آنان، با همکاری مؤسسه خیریه احساس به (۱۰۲) تن از یتیمان مستحق آن ولایت کمک‌های نقدی توزیع نمودند، که. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۵ - ۹:۵۷
Background image

به تعداد (۵۰۰) تن افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین مساعدت دریافت نمود

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت و رسیدگی به نیازمندی های روزمره ایتام، خانم های بیوه ومعلولین در هماهنگی با مؤسسه نداء الخیر، برای (۵۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۲:۵۶
Background image

برای (۹۷) تن افراد مستحق در ولایت پکتیا مساعدت های نقدی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پکتیا در راستای حمایت اقتصادی خانواده‌های شهداء  با هماهنگی مؤسسه خیریه احساس مبلغ (۷) صد و (۷۶) هزار افغانی را برای (۹۷) تن ایتام مستحق به عنوان مساعدت. . .

BACK TO NEWS