آمریت امور شهدا و معلولین ولایت غور از هفته شهید گرامیداشت نمود

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۶/۲۲ - ۹:۳۷
fgfc

آمریت امور شهدا و معلولین ولایت غور از هفته شهید گرامیداشت نمود

آمریت امور شهدا و معلولین ولایت غور باحضور مقامات محلی، نمایندگان شورای ولایتی، روسا و مسوولین ریاست های سکتوری، علما، فرهنگیان، جامعه مدنی، نمایندگان ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت از هفته شهید گرامی داشت نمودند. سخنرانان از کارنامه ها و مبارزات شهدا کشور یادآوری نموده و به تلاش های آن ها ارج گذاشتند.

این برنامه که روز چهارشنبه، مورخ 19 سنبله سال جاری تدویر یافته بود، در آغاز پیام لعل الدین آریوبی وزیر دولت در امور شهدا و معلولین توسط آمر امور شهدا و معلولین این ولایت به خوانش گرفته شده که درآن آمده بود : هفته شهید به هدف گرامی داشت از قربانی، جان فشانی و یادبود از شهدای کشور نام گذاری شده است و همه ساله از آن در سراسر کشور تجلیل به عمل می‌آید. هدف اصلی و اساسی تجلیل و گرامی داشت از این هفته اینست تا از قربانی، مبارزه، کارنامه ها، جان بازی، محبت مادر وطن، و احساس شهدا تقدیر و قدردانی شود.

همچنان سایر سخنرانان نیز پیرامون هفته شهید و مبارزارت شهدا صحبت نموده و تاکید نمودند که شهدا افغانستان در مقطع های مختلف افتخار آفرینی نموده و برای نجات مردم و وطن اش جان شان را نثار کردند.

در آخر برنامه با دعاییه خاتمه یافتند.

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۴۹
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین با برخی از علماء و تاجران آفریقای جنوبی ملاقات کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین امروز در دفتر کاری اش با شماری از علماء و تاجران آفریقای جنوبی ملاقات کرد، در جریان این ملاقات محترم مولوی شاه محمد دوست رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۵۹
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیشتر از (۱۰) میلیون افغانی با مؤسسه انکشافی افغان امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های معلولین، تفاهمنامۀ را به ارزش (۱۰) میلیون، (۹۶۳) هزار و (۵۳۳) افغانی با مؤسسه انکشافی افغان (ADA) امضاء نمود، که بر اساس آن برای. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۵۲
Background image

به (۴۰۰) تن از افراد مستحق در ولایت ننگرهار کمک های مواد غذایی توزیع گردید

 ریاست امور شهداء و معلولین ولایت ننگرهار در راستای حمایت از خانواده های ایتام و اطفال معلول با همکاری مؤسسه (HHRD) برای (۴۰۰) تن از ایتام و اطفال معلول کمک های را که شامل آرد، روغن،. . .

BACK TO NEWS