به (۱۳۰) تن از کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین ورکشاپ آموزشی آغاز گردید

asad_admin
Sun, Sep 13 2026 9:16 AM
mmd

ریاست دیتابیس و سیستم معلومات وزارت امور شهداء و معلولین، ورکشاپ آموزشی ده (۱۰) روزه را در بخش محاسبه و تأدیات در سیستم جدید الکترونیکی برای (۱۳۰) تن از کارمندان ریاست‌های مرکزی و ولایتی آغاز کردند.

در برنامه افتتاحیه این ورکشاپ، محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین وزارت امور شهداء و معلولین، محترم مولوي کلیم الله افغان رئیس عمومي مالی و اداری، محترم مولوی شاه محمد دوست رئیس دفتر مقام وزارت، رؤسای محترم، آمرین و کارمندان بخش های مربوطه حضور داشتند.

محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی در پرتو احادیث مبارک نبی کریم صلی‌الله علیه وسلم، پیرامون مسئولیت، امانتداری و خدمت به مردم سخنان مفصل ارائه نموده، گفت که مسئولیت خدمت به هزاران تن از افراد مستحق بر عهدۀ ما گذاشته شده است.

معین محترم امور شهداء و معلولین افزود که خدمت به مردم، بخصوص حمایت و رسیدگی به ایتام و معلولین، تنها یک وظیفه اداری نیست، بلکه عبادت و وسیلۀ برای کسب رضایت الله متعال جل جلاله و سعادت آخرت است و اگر شخصی مسئولیت سپرده‌شده را به‌درستی و صادقانه انجام ندهد، در دنیا و آخرت با پیامدهای ناگوار مواجه خواهد شد.

محترم شیخ صاحب گفت که این قشر بر مسئولین و کارمندان اعتماد دارد و نباید در اثر سهل‌انگاری و بی‌توجهی، حقوق هیچ فردی ضایع شود. وی از کارمندان خواست تا وقت کاری خود را به‌درستی استفاده کرده، در انجام امور محوله دقت و جدیت داشته باشند و توانایی‌های مسلکی و اداری خویش را تقویت کنند تا در ولایات مربوطه، مصدر خدمت صادقانه و مؤثر به ایتام و معلولین شوند.

در این برنامه محترم مولوی کلیم‌ الله افغان گفت: همه ‌ساله میلیاردها افغانی بودجه به وزارت امور شهداء و معلولین اختصاص می‌یابد تا به قشر ایتام، خانم‌های بیوه و افراد دارای معلولیت پرداخت شود، که این وزارت خوشبختانه کمک‌ها و مساعدت‌ها را به‌گونه شفاف و مطابق طرزالعمل کاری خویش به مستحقین پرداخت می‌نماید.

وی تأکید کرد: امانتی که به ما سپرده شده است، مسئولیت بزرگی بر دوش ما گذاشته و در برابر هر افغانی آن مسئول هستیم. از طریق بخش تأدیات و محاسبۀ سیستم جدید الکترونیکی، اکنون مساعدت‌های نقدی برای ایتام، خانم‌های بیوه و افراد دارای معلولیت در ۱۳ ولایت پرداخت می‌گردد و در این سیستم هیچ‌گونه زمینه برای اختلاس و جعل وجود ندارد.

همچنان محترم مولوی کلیم‌الله افغان از کارمندان خواست تا استعدادهای خفته خویش را بیدار ساخته و از آن در راستای رشد و پیشرفت کشور استفاده نمایند. وی تأکید کرد که در مصرف بودجه ملی باید صرفه‌جویی صورت گیرد و کارمندان با تمام امانت‌ داری، عزم و تعهد کامل، به آموزش‌های خویش ادامه داده و آموخته‌های خود را در ولایات مربوطه به‌گونه عملی تطبیق نمایند.

محترم الحاج ملا رحمت ‌الله خالد رئیس دیتابیس و سیستم معلومات، بخش محاسبه و تأدیات را یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین بخش ها دانسته و پیرامون اهمیت و چگونگی پروسه محاسبه و تأدیات صحبت نمود.

وی افزود که در حال حاضر، پرداخت مساعدت‌های نقدی ماهانه به ایتام، خانم‌های بیوه و افراد دارای معلولیت در چندین ولایت کشور، از طریق بخش محاسبه و تأدیات سیستم جدید الکترونیکی انجام می‌شود که با تطبیق این سیستم، شفافیت و دقت بیشتر در روند پرداخت‌ها تأمین گردیده است.

در تداوم این ورکشاپ، محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد، در پرتو آیات مبارک قرآن کریم و احادیث نبوی صلی‌الله‌علیه‌وسلم، پیرامون حقوق یتیمان سخنرانی نموده و تأکید کرد که حقوق یتیمان باید به‌صورت کامل و درست به آنان رسانیده شود و در این زمینه هیچ‌گونه کوتاهی صورت نگیرد.

موصوف همچنان از کارمندان خواست مسئولیت سپرده‌شده را با اخلاص، صداقت و احساس مسئولیت انجام دهند، در انجام وظایف خویش ابتکار به خرج داده و از هرگونه خیانت در امانت خودداری نمایند.

Latest news

Tue, Jul 06 2021 2:27 PM
Background image

An awareness program was held about law of prohibiting harassment of women and children

 

On Tuesday July 6, 2021 Professor Hamidullah Farooqi the Acting Minister of MMD attended at awareness program about law of prohibiting harassment of Women and Children, which was. . .

Thu, Jul 01 2021 10:53 AM
Background image

The starting of distribution land to the families of security & defense martyrs

The MMD sincerely thanks from the President of the Islamic Republic of Afghanistan on distributing 10,000 land grad to the families of Security and Defense martyrs.

Wed, Jun 30 2021 2:47 PM
Background image

It is our significant priority to handle to heirs of martyrs and people with disabilities

On Tuesday, June 29, 202 Professor Hamidullah Farooqi the Acting Minister of MMD attended to the Questions and Answers

BACK TO NEWS