به چهل (۴۰) خانوادۀ شهدا و افراد دارای معلولیت در ولایت بادغیس مساعدت توزیع گردید

asad_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۷ - ۱۱:۰
mmd

به اساس سعی و تلاش ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بادغیس و در هماهنگی با ریاست مبارزه با حوادث طبیعی به چهل (۴۰) خانوادۀ شهدا و معلولین آن ولایت بسته های مواد خوراکی و غیر خوراکی توزیع گردید.

حین توزیع کمک های متذکره محترم مولوی محمد اسماعیل رحمانی از تداوم کمک های بیشتر به همکاری مؤسسات و نهاد های خیریه به ایتام، خانم های بیوه و معلولین آن ولایت اطمینان دادند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۵۱
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین دو تفاهمنامه را با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های شهداء و معلولین، تفاهمنامه های را به ارزش (۷) لک، (۹۵) هزار و (۶۲۱) دالر با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود که بر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۸
Background image

رئيس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به ولسوالی های یکاولنگ سفر نمود

محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان، به منظور بررسی خدمات به ورثۀ شهداء و معلولین و رسیدگی به مشکلات آنان، به ولسوالی‌های یکاولنگ یک و یکاولنگ دو سفر نمود.

وی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۳
Background image

به (۶۲) تن از ایتام مستحق در ولایت بغلان کمک های نقدی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بغلان به همکاری یک تاجر ملی به منظور تأمین نیازهای اولیه ایتام، کمک های نقدی را به (۶۲) تن از ایتام مستحق توزیع نمود، که هر مستحق مبلغ (۴۰۰۰) افغانی. . .

BACK TO NEWS