اثر تحقیقی رییس انستیتوت تحقیقاتی معلولین رونمایی شد

sadiq_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱ - ۱۰:۱۱
f

اثر تحقیقی رییس انستیتوت تحقیقاتی معلولین رونمایی شد

لعل الدین آریوبی وزیر امور شهدا و معلولین با حضور مسوولین، روسا و مشاورین وزارت از اثر تحقیقی تحت عنوان ( موانع فرا راه نقش مدیریتی زنان ) که توسط دریا خان بهیر رییس انستیتوت تحقیقاتی معلولین این وزارت صورت گرفته بود, رونمایی و از آن تقدیر به عمل آوردند.

در نخست لعل‌الدین آریوبی وزیر امور شهدا و معلولین از زحمات و تلاش های آقای بهیر در راستای تقویت هنر تحقیق و ارج گزاری به مقام زن استقبال و سپاسگزاری نموده و افزودن: با شرایط بسا مشکل ساز برای زنان در محیط کار و خانواده، تحقیق همچون اثرها مفید بوده تا بتوانیم با خوانش آن موانع مدیریتی و خانوادگی آنان را شناساسی و در قسمت رفع آن اقدامات صورت گیرد.

آقای آریوبی افزود، مدیریت و رهبری از سوی زنان در ادارات و خانه باعث پیش رفت امورکاری و ترقی جامعه شده که در این راستا نقش مردان در همکاری و همآهنگی با آنان جهت فراهم سازی محیط سالم و رفع موانع مدیریتی لازمی و مبرم می‌باشد.

آقای آریوبی خاطر نشان نمود که، با ظرفیت ها و استعدادهای که رهبری و کارمندان وزارت در بخش های مختلف دارند، امید بر آن می‌رود که با عناوین مختلف برای نسل امروز و فردای جامعه تحقیقات علمی و کتابخانه‌ای صورت گیرد.

متعاقباً دریاخان بهیر رییس انستیتیوت تحقیقاتی معلولین در رابطه به محتوا و نحوی تحقیق این اثر صحبت کرده گفتند: با وجود چالش ها و مصروفیت های کاری توانستم تا این اثر را تحقیق نموده و آنرا به زیور چاپ بیارایم. آقای بهیر ساحه تحقیق این کتاب را را پوهنتون کابل گفته و علاوه نمود که با جمع آوری و پژوهش که به همکاری دوستان، اساتید پوهنتون و سایر منابع توانستم موضوعات حاد جامعه که باعث خلق موانع فرا راه زنان می‌باشد به رشته تحریر و تحقیق دربیاورم که حقوق و جایگاه زن در اسلام، موانع مشارکت زنان، حق اشتغال بیرون از خانه، سطوح مدیریت، زنان در حرفه های تخصصی و مدیریت و.... عناوین عمده این اثر را تشکیل می‌دهند.

سیدعالم هاشمی رئیس حمایوی و خدمات، صفیه صدیقی مشاور امور جندر و شمس الله حقانی مشاور امور دینی وزارت مذکور به نوبه در مورد محتوا و عناوین اثر متذکره صحبت نموده و آن را یک دست آورد مثبت به رهبری وزارت به خصوص در بخش جندر عنوان نموده و موفقیت های بیشتری را به آقای بهیر آرزو نمودند.

 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۰:۲۴
Background image

به منظور خودکفایی اقتصادی افراد دارای معلولیت در ولایت سرپل کمک ها توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت سرپل به منظور خودکفایی اقتصادی افراد دارای معلولیت با همکاری مؤسسه حمایت از اطفال برای (۴۳) خانوادۀ مستحق در ولسوالی های گوسفندی و سانچارک وسایل و مواد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۰:۱۹
Background image

جلسۀ آفرگشایی به منظور تهیه اجناس مورد نیاز وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

جلسۀ به منظور تهیه و تدارک (۴۵) قلم فلتر باب و روغنیات مورد نیاز وسایط نقلیه وزارت امور شهداء و معلولین تحت سرپرستی محترم مولوی محمد امین درویش رئیس امور مالی و حسابی، اعضای هئیت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۰:۱۸
Background image

جلسۀ آفرگشایی در وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

جلسۀ آفرگشایی پروژه خریداری و تدارک (۴۶) قلم مواد تنظیفاتی و ابزار و لوازم کار آشپزخانه مورد نیاز وزارت امور شهداء و معلولین که در  آمریت تدارکات این وزارت تدویر یافته بود، در آن اعضای. . .

BACK TO NEWS