۸۸ تن از ورثه شهداء حادثه اخیر هوتل شهردوبی کتابچه حقوق شهیدان را بدست آوردند.

mmd_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۶/۱۱ - ۱۰:۱۳
1

 

۸۸ تن از ورثه شهداء حادثه اخیر هوتل شهردوبی کتابچه حقوق شهیدان را بدست آوردند.

ورثه شهداء انتحاری خونین هوتل شهردوبی در دومین روز کاری کارمندان وزارت دولت در امور شهدا و معلولین در این بخش اختصاصی، با حضور داشت جلالتمآب لعل‌الدین آریوبی وزیر دولت در امور شهداء و معلولین، کتابچه دریافت حقوق خویش را حاصل کردند.

این روند طبق هدایت رییس جمهور و با حضور داشت جلالتمآب لعل‌الدین آریوبی وزیر دولت در امور شهدا و معلولین در تالار وزارت یادشده دو روز قبل شروع گردیده بود که به تعداد ۸۸ تن از بازماندگان شهداء این حادثه بعد تثبیت هویت در این وزارت، امروز کتابچه حقوق امتیازات شان دریافت نمودند.

پروسه مذکور از تعهدات وزارت دولت در امور شهدا و معلولین می‌باشد که رسیدگی به مشکلات افراد دارای معلولیت و ورثه شهدا را از مسوولیت های خویش می‌داند.

وزارت دولت در امور شهدا و معلولین همیشه و در همه جا در سدد رسیدگی سریع به مشکلات این قشر بوده و این را از وجیبه‌ ملی و انسانی خود می‌داند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۸:۵۴
Background image

تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی امضاء گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت اقتصادی از خانواده های ایتام، تفاهمنامۀ همکاری را به ارزش مجموعی (۲۴) هزار و (۴۶۵) دالر با مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی(LRD) امضاء کرد که بر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۴ - ۹:۱۹
Background image

کارکردها و فعالیت های یکسالۀ ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کندز مورد بررسی قرار گرفت

به منظور بهبود اجراآت و بررسی از چگونگی ارایه خدمات به موقع و شفاف به خانواده های شهداء و معلولین، هیئت وزارت امور شهداء و معلولین تحت ریاست محترم مولوی محمد انور برادر رئيس تفتیش داخلی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۸:۴۳
Background image

دو تن از آمرین در وزارت امور شهداء ومعلولین به کارمندان معرفی و به کار آغاز نمود

به اساس لزوم‌ دید و حکم مقام محترم وزارت امور شهداء و معلولین، محترم الله ‌محمد دوست به حیث آمر پلان، توحید و تحلیل گزارشات در ریاست ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین و همچنان محترم خان. . .

BACK TO NEWS