وزارت امور شهدا و معلولین ۱۰۰ خانواده ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت را کمک توزیع نمود

sadiq_admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۶ - ۹:۵۱
بی

وزارت امور شهدا و معلولین ۱۰۰ خانواده ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت را کمک توزیع نمود

وزارت امور شهدا و معلولین به همکاری هلال احمر کشور ترکیه روز پنجشنبه، مورخ ۱۴ حوت به تعداد (۱۰۰) خانواده ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت ولایت کابل کمک های غیر نقدی توزیع نمود.

جمیله نورستانی معاون حمایوی و عرضه خدمات وزارت امور شهدا و معلولین در جریان توزیع این کمک ها، گفت: وزارت امور شهدا و معلولین همواره تلاش کرده است تا به همکاری نهادهای ملی و بین المللی کمک های بیشتری را برای مستحقین ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت فراهم نمایند. او وعده نمود که در جذب و تداوم بیشتر این نوع کمک ها، تلاش و مساعی بیشتر خواهد کرد.

همچنان فرید احمد ضیا رییس هلال احمر کشور ترکیه در افغانستان گفت: هلال احمر کشور ترکیه متعهد است تا تعدادی زیادی ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت را کمک توزیع نمایند. او از وزارت امور شهدا و معلولین بابت همکاری و زمینه سازی برای توزیع این کمک ها اظهار امتنان نموده و بر تداوم همکاری های بیشتر میان دو طرف تاکید نمود.

قابل یادآوری است این کمک ها در آینده نیز ادامه خواهد یافت ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت بیشتر می توانند از این کمک ها مستفید شوند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۹:۱۵
Background image

توزیع کمک های مواد غذایی برای (۴۵۰) تن ایتام مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت از خانواده‌های شهداء، رسیدگی درست به نیازهای روزمره آنان و فراهم‌سازی زمینه زندگی بهتر برای قشرهای آسیب‌پذیر جامعه، با همکاری مؤسسه بین المللی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۲۷
Background image

رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهداء و معلولین با رئیس عواید شاروالی ملاقات کرد

محترم مولوی کلیم‌الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهداء و معلولین، با محترم مفتی شرافت رئیس عواید شاروالی ملاقات نمود که در جریان این دیدار، محترم مولوی محمد امین درویش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۰:۴۶
Background image

امضای تفاهمنامهٔ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه بین‌المللی (HHRD)

وزارت امور شهداء و معلولین، به‌ منظور حمایت و رسیدگی به نیازمندی های خانوادهای شهداء و افراد دارای معلولیت، تفاهمنامهٔ همکاری را با مؤسسه خیریه (HHRD) به ارزش مجموعی بیش از یک میلیون و. . .

BACK TO NEWS